17. 03. 2018 - 10:55
Bivši saigrač otkrio nevjerovatne detalje zašto Ibrahimovića...
907
Shares
Bivši saigrač otkrio nevjerovatne detalje zašto Ibrahimovića nema na terenu: Ma kakva povreda, ovo je pravi razlog!

U SUKOBU S MOURINHOM

Bivši saigrač otkrio nevjerovatne detalje zašto Ibrahimovića nema na terenu: Ma kakva povreda, ovo je pravi razlog!

17. 03. 2018 - 10:55
0
Shares

Da nešto ne štima u ekipi Uniteda bilo je vidljivo već neko vrijeme. Problemi su isplivali na površinu kada je javno objavljen sukob Mourinha i Pogbe zbog kojeg je najskuplje pojačanje kluba u historiji izgubilo mjesto u startnoj postavi. Nakon toga je uslijedilo ispadanje iz Lige prvaka, da bi sada otkriven razlog zbog kojeg ne igra Ibrahimović.

Jose Mourinhu se ozbiljno trese stolica na poziciji trenera Manchester Uniteda. Unatoč činjenici da se Crveni vragovi u engleskom prvenstvu nalaze samo iza gradskih konkurenata Cityja, mišljenje je da je portugalski stručnjak pogubio konce u rukama. Vrhunac svega je bio poraz od Seville u Ligi prvaka, koja ih je eliminsala u osmini finala, kritike na račun Mourinha su sve veće i veće.

Javnost je također šokirala izjava bivšeg saigrača Zlatana Ibrahimovića, Rumuna Adriana Mutua. Na primjer, Mutu je otkrio zašto Šveđanin ne igra, ali razlog za to nije uopće nije povreda. Prošli mjesec se vratio na trening, ali od tog trenutka nije zaigrao ni u jednoj utakmici.

“Dobio sam informacije da Ibrahimović uopće nije ozlijeđen, nego da je na 'hladnom' zbog spora s Mourinhom”, rekao je bivši rumunjski nogometaš ne otkrivši kako je došao do tih informacija. Bilo kako bilo, odsustvo Ibrahimovića je sumnjivo a od ranije je već poznato kako je ovo njegova zadnja sezona na "Old Traffordu" a možda i u karijeri.

Učitaj još novosti