11. 03. 2018 - 14:01
Zvijezda PSG-a potpuno iskreno: "Protiv Reala se vidjela...
907
Shares
Zvijezda PSG-a potpuno iskreno:

KYLIAN MBAPPE

Zvijezda PSG-a potpuno iskreno: "Protiv Reala se vidjela razlika između velikih igrača i šampiona"

11. 03. 2018 - 14:01
0
Shares

PSG je u subotu s 5:0 razbio Metz u domaćem prvenstvu i tako, barem na kratko, zaboravio na ispadanje iz Lige prvaka. Pod najvećim je pritiskom trener Unai Emery od kojeg navijači zahtijevaju ostavku, ali on tvrdi da mu ne smetaju pritisci s tribina i zvižduci koji su mu upućeni.

"Morali smo pobijediti nakon poraza od Reala, ovo je naš najbolji odgovor. Kako se nosim s činjenicom da sam izviždan? Trener sam, imam veliku odgovornost u ovoj momčadi i prihvaćam je. Moramo se vratiti na posao, ostvariti ciljeve koje imamo. Nije jednostavno biti trener, ali moramo i uživati u tome. Iz takvih situacija, teških trenutaka se uči. Posao radim najbolje što znam. Je li moje iskustvo u Parizu neuspjeh? Puno se stvari može dogoditi do kraja. Možda bi napravio nešto drugačije, ali pokušavam ostati pozitivan. Imam li podršku kluba? Stalno razgovaram sa šefom, a moj šef je Nasser Al Khelaifi," komentirao je Unai Emery nakon utakmice.

U strijelce se na Parku prinčeva upisao i Kylian Mbappe.

"Bilo je važno da pobijedimo. Još uvijek možeo do tri trofeja i potrudit ćemo se da ih sve osvojimo. Razočarani smo, to sve već znate. Ali naučili smo neke stvari, sljedeće godine ćemo vidjeti hoćemo li ponoviti iste greške. Protiv Reala smo vidjeli razliku između velikih igrača i šampiona, naučili smo da je svaki detalj važan i da i najsitnija pogreška može biti fatalna. Nismo odigrali najbolje, nismo pružili svoju najbolju izvedbu," rekao je Mbappe nakon pobjede nad Metzom u subotu.

Sljedeći test PSG ima već u srijedu kada im dolazi Angers.

Učitaj još novosti