22. 02. 2018 - 15:48
NIKAD BURNIJE U LONDONU Conte na izlaznim vratima, nasljednik...
907
Shares
NIKAD BURNIJE U LONDONU Conte na izlaznim vratima, nasljednik već poznat: Moj je kofer spreman!

TRAŽI BOLJE UVJETE ZA RAD

NIKAD BURNIJE U LONDONU Conte na izlaznim vratima, nasljednik već poznat: Moj je kofer spreman!

22. 02. 2018 - 15:48
0
Shares

Brojni mediji su tvrdili da Antonio Conte neće ni dočekati dvomeč osmie finala Lige prvaka s Barcelonom. Ipak, Italijan je ostao na klupi Chelseaja, a u utorak je bio blizu toga da uzme skalp velikoj Barceloni.

Ipak, jedna defanzivna greška i Katalonci su se izvukli pred revanš na "Nou Campu". Međutim, sudbina italijanskog trenera i dalje je prilično neizvjesna. Menadžer Plavaca već neko vrijeme je bio blizu otkaza, ali i podnošenja ostavke. U posljednjem medijskom obraćanju, kao i u više navrata tokom ove sezone, zaprijetio je kako insistira na boljoj saradnji s klupskim operativcima ili će u protivnom svojevoljno napustiti "Stamford Bridge".

"Moja je namjera ostati u klubu, imam ugovor do sredine 2019. godine. Ako se nešto promijeni, otvorit će se nekoliko različitih scenarija. Moj je kofer spreman", jasno je poručio i naglasio kako ga budućnost ne plaši.

Podsjećamo, on je 1. jula 2016. godine preuzeo aktuelnog prvaka Engleske, a ugovor mu završava 30. juna 2019. godine i vrijedan je devet miliona funti godišnje. Nedavno su mnogi vidjeli bivšeg stratega Rome i Barcele Luis Enriquea kao njegovog nasljendika. Međutim, do toga još nije došlo. Nakon revanša u Kataloniji, apsolutno sve je moguće...

Učitaj još novosti