22. 02. 2018 - 12:26
Na pomolu kraj neslavne sapunice: Raiola ponudio pojačanje od...
907
Shares
Na pomolu kraj neslavne sapunice: Raiola ponudio pojačanje od 89 miliona funti velikanima, je li ovo novi klub za nesretnog Francuza?!

PSG GA JEDINI MOŽE PRIUŠTITI

Na pomolu kraj neslavne sapunice: Raiola ponudio pojačanje od 89 miliona funti velikanima, je li ovo novi klub za nesretnog Francuza?!

22. 02. 2018 - 12:26
0
Shares

Ne prestaju rasprave oko Paula Pogbe. Pojačanje od rekordnih 89 miliona funti se borilo s formom ove sezone i došlo je pod velike kritike, nakon što nije opravdao svoju ogromnu cijenu. Glasine o svađi s Jose Mourinhom su negirane od strane menadžera, ali izvještaji o napetosti između ovog dvojca i dalje traju nakon nekoliko incidenata koji su stavili Pogbinu budućnost na "Old Traffordu" pod sumnju.

Veznjak se ponovo pridružio Unitedu iz Juventusa prije dvije godine, ali sada se tvrdi da mu agent pokušava srediti odlazak iz Uniteda na ljetnom prijelaznom roku. Prema Sports Illustratedu, superagent Mino Raiola kontaktirao je ‘vrhunske evropske klubova’ u pokušaju da potakne transfer veznjaka. Međutim, u izvještaju se tvrdi da niti jedan klub još nije pokazao interes za francuskog internacionalca. Iskreno, jedini koji ima moć za njegovo dovođenje je trenutno PSG.

Glasine o tome da Pogba nije sretan na "Old Traffordu" dolaze nakon niza loših nastupa u Premier ligi, koja ga je dovela do toga da ga Mourinho izvede sa terena prije kraja utakmice, dok je ostao na klupi za Unitedovu utakmicu u Ligi prvaka protiv Seville sinoć. Ipak, priliku je donio nakon samo 16 minuta, kada je Ander Herrera istega mišić, ali to je bila još jedna loša izvedba 24-godišnjeg Francuza.

Kada je govorio o Pogbi, Mourinho je nakon remija bez golova u Španiji rekao: "Uvijek gledate da u prvoj postavi igra onaj koji je zaslužio. Scott McTominay svakodnevno naporno radi, dobro se osjeća i jak je. Igrao je posljednji susret 90 minuta, a Paul prošle subote nije mogao igrati, a to je vrsta utakmice u kojoj su mi potrebni igrači koji su spremni 100%. Paul nam je davao sumnje nakon što prošlu utakmicu nije igrao svojom voljom, nije se dobro osjećao."

Učitaj još novosti