16. 02. 2018 - 16:02
Šok za Real: Kroos otpada za revanš sa PSG-om, evo ko ga mijenja
907
Shares
Šok za Real: Kroos otpada za revanš sa PSG-om, evo ko ga mijenja

POVREDA

Šok za Real: Kroos otpada za revanš sa PSG-om, evo ko ga mijenja

16. 02. 2018 - 16:02
0
Shares

Loše vijesti za madridski Real. Toni Kroos povrijedio je ligamente koljena lijeve noge i upitan je čak i za uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka s PSG-om koji je na rasporedu 6. marta. Naime, ovakav tip povrede može značiti mirovanje od 8 dana pa sve do čak dva mjeseca!

"Nakon testova koje smo napravili, Toniju Kroosu je dijagnosticirano istegnuće vanjskih lateralnih ligamenata lijevog koljena. Nastavljamo s njegovim oporavkom", oglasila se Realova medicinska služba.

Podrobnijih informacija o tome kad se povreda dogodila i koliko će zaista Kroos izbivati, zasad nema.

I španske je medije ova vijest poprilično iznenadila jer je Kroos sasvim normalno odigrao i završio prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, a njemački veznjak na terenu proveo svih 90 minuta, a engleski BBC ga je čak proglasio i igračem utakmice, prenosi Goal.com. Španci špekuliraju da je do povrede možda došlo prilikom duela s Mbappeom, a s Pireneja dolaze informacije da Kroos nije u potpunosti prekrižen za susret s PSG-om iako je teško očekivati da će se stići oporaviti no da je to nešto na čemu će Real, te sam Kroos, raditi iduća dvije sedmice.

Bio bi to veliki gubitak za trenera Zinedinea Zidanea ne bude li vrijedni veznjak mogao zaigrati na Parku Prinčeva gdje će njegova ekipa braniti prednost od 3:1 iz prve utakmice, ali nije da Real nema unutarnjih rezervi.

Trener kraljevskog kluba će o svemu podrobnije pričati sutra na presici, ali kao glavna opcija umjesto Kroosa spominje se hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Osim njega, u igri su još Isco i Asensio, a kao manje vjerojatne opcije Ceballos i Lucas, ako se Zidane odluči za formaciju 4-4-2.

Učitaj još novosti