14. 02. 2018 - 19:21
Španci u nevjerici: Šta se događa s budućom Zlatnom loptom -...
907
Shares
Španci u nevjerici: Šta se događa s budućom Zlatnom loptom - je li ovo još jedan užasan promašaj Barcelone?!

DEMBELE U CENTRU PAŽNJE

Španci u nevjerici: Šta se događa s budućom Zlatnom loptom - je li ovo još jedan užasan promašaj Barcelone?!

14. 02. 2018 - 19:21
0
Shares

Ousmane Dembele ljetos je kao veliko pojačanje stigao na "Nou Camp", ali do sada nije uspio opravdati taj status. Mlado francusko krilo je dosta i kuburilo s povredama, ali nikako da pronađe formu iz Borussije.

Mnogi se u čudu pitaju šta se zaista događa s igračem kojeg su mnogi vidjeli kao kandidata za sljedeću Zlatnu loptu? Pravi odgovor je zaista teško dati.

U Barceloni su ga doveli kao zamjenu za Neymara, ali trenutno je daleko od prave forme i prvog sastava. Naravno, povrede su učinile svoje, ali dojma smo da je morao bolje.

Španski mediji tvrde da Ousmane ima sada problema s prilagodbom na život u Barceloni, ali i s pritiskom nošenja dresa tako velikog kluba.

Tako iz španskog "Mundo Deportiva" i britanskog tabloida "The Sun" stižu dvije priče o Barceloninim planovima za svoju mladu zvijezdu.

Španci prenose da će Barcelona pokušati držati Dembelea što udaljenijeg od fokusa medija, budući da su svjesni koliko je teško i toj dobi uklopiti se u novi grad, ligu i zemlju bez poznavanja jezika.

dembele

"The Sun" piše kako je Barcelona istovremeno spremila i poseban kulinarski plan da pomogne u razvoju zdravlja mladog Francuza. Šta će od svega biti pokazat će vrijeme...

Učitaj još novosti