13. 02. 2018 - 19:55
Remi Zvezde i CSKA, odluka u Moskvi
907
Shares
Remi Zvezde i CSKA, odluka u Moskvi

EVROPA LIGA

Remi Zvezde i CSKA, odluka u Moskvi

13. 02. 2018 - 19:55
0
Shares

Fudbaleri Crvene zvezde i CSKA odigrali su 0:0 na stadionu "Rajko Mitić" u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope.

U prvom poluvremenu više se igralo pred golom Zvezde. Moskovljani su izveli nekoliko kornera, imali dobru šansu preko Vitinha i još nekoliko puta su ušli u šesnaesterac prije nego što je opasnost otklonjena.

Na drugoj strani Zvezda je imala najbolju priliku u 35. minuti, kada je Radonjić u kontri šutirao pravo u Akinfejeva u situaciji jedan na jedan, a nešto ranije Ben je šutirao preko gola iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora.

Pogled sa tribina bio je otežan na startu drugog poluvremena poslije bakljade gostujućih navijača, a prvu priliku stvorila je Zvezda. Precizno ubacivanje Savića i odličan udarac Pešića iz prve, ali je Akinfejev vrhovima prstiju izvukao loptu iz gornjeg desnog ugla.

Igralo se uglavnom na polovini Zvezde, Moskovljani su imali nekoliko polušansi, ali u 76. minuti crveno-bijeli su ponovo bili blizu vodstva. Poslije dobrog prodora Radonjića lopta je prozujala kroz peterac i niko je nije dotakao, a na drugoj strani dočekao ju je Ben i centrirao, da bi Krstičić glavom šutirao pored gola.

Tri minuta kasnije i Stojković je sjajno centrirao, ali je i Pešić glavom šutirao pored desne stative. U 84. minuti šutirao je Vitinho sa ivice kaznenog prostora, a lopta je završila pored gola. 

Revanš je 21. februara u Moskvi.

 

Učitaj još novosti