10. 02. 2018 - 15:10
Hrvati napuštaju Inter: Perišić ipak neće u United već u...
907
Shares
Hrvati napuštaju Inter: Perišić ipak neće u United već u redove drugog velikana, Brozović seli na Otok

CALCIOMERCATO

Hrvati napuštaju Inter: Perišić ipak neće u United već u redove drugog velikana, Brozović seli na Otok

10. 02. 2018 - 15:10
0
Shares

Marcelo Brozović i Ivan Perišić su se još ljetos povezivali s odlaskom s "Meazze", ali su ipak ostali u Milanu. Međutim, čini se da će krajem sezone ovaj dvojac i definitivno napustiti Nerazzurre.

Naime, prema pisanju italijanskog Calciomercata, Inter bi na ljet omogao ostati bez oba hrvatska igrača u svojim redovima.

Otkako je direktor Bayerna Karl-Heniz Rummenige objavio kako na ljeto neće produžiti ugovore Robbenu i Riberyju, počele su spekulacije o njihovim potencijalnim zamjenama, a čini se kako se pri vrhu liste želja minhenskog kluba našao upravo - Ivan Perišić!

Oba Bayernova krila ove sezone su više vremena provela van terenu zbog stalnih povreda te je sigurno kako će na Allianz Arenu na ljeto doći barem dva krilna napadača.

Italijanski mediji pišu kako je Perišić već neko vrijeme označen kao primarna meta, a jedan od razloga je i činjenica što bi se hrvatski reprezentativac brzo prilagodio na Bundesligu u kojoj je ranije nastupao za Borussiju Dortmund i Wolfsburg. Istina, Perišić je i velika Mourinhova želja, ali je pitanje da li ga i dalje želi nakon dovođenja Alexisa Sancheza iz Arsenala.

Osim Perišića, na izlaznim vratima milanskog kluba nalazi se i Marcelo Brozović koji je blizu odlasku bio i proteklog prijelaznog roka. Činilo se kako je sve riješeno sa Sevillom, Brozović je već bio u avionu, kada je Spalletti odustao od prodaje jer na "Giuseppe Meazzu" nije došla odgovarajuća zamjena.

marcelo-brozovic-inter-protest

Ipak, već sada je izvjesno da na ljeto neće biti problem jer u Inter bi trebao doći veznjak Udinesea, 22-godišnji Seko Fofana, a upravo je hrvatski veznjak ključan za zaključenje tog posla. Naime, Udinese je u vlasništvu porodice Pozzo, koja u svojim rukama drži i Watford, te su kao uvjet prodaje Fofane u Inter naveli - dolazak Brozovića u redove premierligaša. 

Učitaj još novosti