10. 02. 2018 - 11:58
Wenger oduševljen: Možda sam stvarno pronašao novog Henryja!
907
Shares
Wenger oduševljen: Možda sam stvarno pronašao novog Henryja!

GABONAC ZABLISTAO U LONDONU

Wenger oduševljen: Možda sam stvarno pronašao novog Henryja!

10. 02. 2018 - 11:58
0
Shares

Pierre-Emerick Aubameyang na predstavljanju u Arsenalu poručio je kako želi postati novi Thierry Henry i time oduševio sve navijače, ali i Wengera koji vjeruje da bi upravo Gabonac mogao biti nova velika zvijezda Topnika.

"Odigrao je jednu utakmicu i već u njoj dokazao da se radi o pravom golgeteru. Fenomenalno je zabio gol, ne možete tako zabijati godinama, a da niste top klasa."

"Pogledajte samo kako se odlično kreće po terenu... Mislim da bi stvarno mogao postati novi Henry ako ovako nastavi! Ipak, prošla je tek jedna utakmica pa je, realno, prerano za usporedbe, a moram reći i da je Henryju prednost bila to što je puno više sudjelovao u igri."

aubameyang-arsenal"Njegov trenutni cilj je da se etablira kao jedan od najboljih napadača Premier lige jer je svjestan da samo tako može dobiti status prave napačke top klase."

Arsenal danas u 13:30 gostuje kod najvećeg rivala Tottenhama, a Wenger vjeruje kako će njegov novi napadački dvojac odlučiti utakmicu u korist njegove momčadi.

"Mkhitaryana sam još prije dvije godine označio kao idelalno pojačanje za nas, šteta da već tada nije došao. On i Aubameyang odlično se nadopunjuju u igri, njihova kvaliteta mogla bi presudtit u našu korist."

Učitaj još novosti