26. 01. 2018 - 19:54
Nova bruka srpskih navijača: Ova poruka Alenu Omiću je istog...
907
Shares
Nova bruka srpskih navijača: Ova poruka Alenu Omiću je istog trenutka obišla Balkan

NEZADOVOLJNI NJEGOVIM DOLASKOM

Nova bruka srpskih navijača: Ova poruka Alenu Omiću je istog trenutka obišla Balkan

foto: Mondo.rs
26. 01. 2018 - 19:54
0
Shares

Alen Omić je ove večeri prvi put istrčao na parket u opremi Crvene zvezde, a pojedini navijači, ili preciznije rečeno navijačka grupa Delije, potvrdila je glasine da – blago rečeno – nije zadovoljna ovim angažmanom, piše Mondo.rs.

Nakon predstavljanja igrača na startu meča moglo se čuti sporadično “zviždanje” poslednjoj akviziciji Crvene zvezde, a potom i jasno skandiranje “Omiću, odlazi”, na šta je velika većina ostalih na tribinama hale “Aleksandar Nikolić” odgovorila podrškom Slovencu – “Alen Omić!”, uz aplauze kada je zakoračio na parket i zabilježio prve minute u novom klubu.

Sličan scenario ponovio se u 9. minutu, kada je Omić ušao u igru.

Delije su na svojoj tribini istakle i transparent “Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija!”, kojim se nedvosmisleno poručuje da je nacionalna, odnosno vjerska, pripadnost Omića problem. Ipak, treba istaći da je jedan dio navijača Zvezde izviždao ovaj potez...

Mladi centar iz Tuzle je prije sedam dana postao novi košarkaš Crvene zvezde, i drugi je Slovenac poslije Jake Blažiča koji nosi crveno-bijeli dres, a zanimljivo je da je u prvom intervjuu za klupski sajt već govorio na temu “neprijateljskog komšiluka”, navodeći da je ateista.

 

Učitaj još novosti