14. 01. 2018 - 19:43
U Madridu bijesni, Zidane ne zna ni objasniti šta se događa:...
907
Shares
U Madridu bijesni, Zidane ne zna ni objasniti šta se događa: Ovako loš nije bio ni Benitez

PRIMERA

U Madridu bijesni, Zidane ne zna ni objasniti šta se događa: Ovako loš nije bio ni Benitez

14. 01. 2018 - 19:43
0
Shares

Real Madrid je u subotu doživio još jedan razočaravajući poraz u prvenstvu. Bolji od njega s 1-0 bio je Villarreal, koji je šokirao Santiago Bernabeu unatoč brojnim prilikama domaćina. Real se trenutno nalazi na četvrtom mjestu, ali s nedostižnim zaostatkom od 16 bodova iza vodeće Barcelone.

Zinedine Zidane opisao je poraz svoje momčadi od Villarreala kao ''težak udarac'', ali odbio je kritizirati igrače, unatoč lošoj formi u posljednje vrijeme.

''Teško je objasniti. Sve smo pokušali, imali smo čiste šanse, ali lopta nije htjela ući. Nema objašnjenja za to'', rekao je Zidane nakon utakmice za Sky Sports te nastavio:

''Ovo je loša vožnja koja se ne želi zaustaviti i to nije dobro za moje igrače. Ne mogu ih kritizirati, to je težak trenutak koji nismo zaslužili. Učinili smo sve što je bilo moguće da pobijedimo, ali jednostavno nismo mogli zabiti. Pokušali smo najbolje što smo mogli i ne mogu vam ponuditi neko objašnjenje.''

Da stvar bude gora, ako Barcelona u nedjelju upiše nova tri boda, Real će bodovno biti bliže ispadanju iz lige nego borbi za naslov prvaka. Nedopustiva je to situacija za aktualnog prvaka Španjolske i Europe, koji bi mogao do kraja sezone ostati i bez Lige prvaka.

''Imamo još dosta utakmica za odigrati i možemo ovo okrenuti. Prošli smo kroz puno dobrih trenutaka, a sada smo u jednom lošem i toga smo svjesni. Moramo se usredotočiti na ono što će se promijeniti. Možda nas mentalni aspekt sprječava da pobjeđujemo. Kada stvarate puno prilika, a ne zabijete, to vas može mentalno istrošiti'', izjavio je trener Reala.

''Iskreno, ne mogu posramiti svoje igrače zbog njihovih akcija. Nisam sretan, ali ne osjećam se pretučenim. Ovo je još jedna prilika da pokažemo kako možemo okrenuti ovu situaciju'', zaključio je Zidane.

Učitaj još novosti