14. 01. 2018 - 19:22
Junak dana: Pogledajte sve bravure fenomenalnog Benjamina Burića
907
Shares
Junak dana: Pogledajte sve bravure fenomenalnog Benjamina Burića

KVALIFIKACIJE ZA SP 2019.

Junak dana: Pogledajte sve bravure fenomenalnog Benjamina Burića

14. 01. 2018 - 19:22
0
Shares

Rukometno EP igra se u Hrvatskoj, a za to vrijeme reprezentacije koje nisu izborile Euro igraju jednako važne utakmice, igraju se za dokvalifikacije Svjetskog prvenstva.

osna i Hercegovina izborila je zadnju stepenicu prije SP-a koje se dogodine održava u Njemačkoj i Danskoj pobjedama nad Švicarskom. Nakon što je BiH slavila u gostima, isto je ponovila i na uzvratu u Tuzli (21:15), gdje je utakmicu života igrao Benjamin Burić.
 
Golman domaćina proglašen je igračem prvog meča ovih suparnika, ali ono što je radio u dvorani Mejdan je gotovo nevjerojatno. Skinuo je čak 20 udaraca na njegov gol.
 
Švicarci su mu pucali iz svih pozicija i udaljenosti, ali nesavladivi Burić skidao je sve i to svim dijelovima tijela. Zahvaljujući njemu BiH je primila samo šest golova u prvom dijelu i tek 15 ukupno.
 
U uzavreloj dvorani Mejdan gledatelji skinuti do pasa neprestano su skandirali ime i prezime novog sportskog heroja BiH. Kao što možete vidjeti u priloženom videu, televizijski komentatori ostali su bez komplimenata na Burićev račun jer su ih sve ispucali nakon pola njegovih bravura.

Burić je dokazana vrhunska klasa, uostalom golman je velikog Flensburga u najjačoj ligi svijeta. Ljetos je prešao u taj klub nakon što ga je prošle sezone ugledni magazin Handballwoche izabrao u idealnu momčad Bundeslige za podvige na golu Wetzlara.

Učitaj još novosti