13. 01. 2018 - 17:28
Engleski velikan obara svjetski rekord i 'krade' Perezovu tihu...
907
Shares
Engleski velikan obara svjetski rekord i 'krade' Perezovu tihu patnju: Nakon ovog ništa više neće biti isto

UNITED ŽELI NEYMARA

Engleski velikan obara svjetski rekord i 'krade' Perezovu tihu patnju: Nakon ovog ništa više neće biti isto

13. 01. 2018 - 17:28
0
Shares

Da Real Madrid želi da dovede Neymara u svoju ekipu, nije ništa novo i to znamo već dugo vremena. Galaktikosi su još prije nego što je Neymar stigao u Barcu bili jedni od glavnih konkurenata za njegovo dovođenje, no tada je transfer propao i Neymar je završio u Realovom najvećem rivalu. Ista situacija bi se mogla desiti i sada a Real bi ponovo mogao biti poražen u borbi za Neymara.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je veliki fan brazilskog reprezentativca i javno je priznao da je Neymara želio da dovede u Real te da će i u budućnosti Neymar biti njegova glavna meta.

neymar-kylian-mbappe-psg-celtic-uefa-champions-league-22112017-3palc827al4u1owt0o6ezmb89

Ali, kako sada stvari stoje, Real će imati ponovo velikog rivala u borbi za Neymara. Prema francuskim medijima, Manchester United je takođe veoma zainteresovan za napadača PSG-a, koji je spreman da parižanima ponudi nevjerovatnih 500 miliona eura odštete.

To bi, naravno, bio daleko najskuplji prelazak u historiji fudbala, kojeg također trenutno drži upravo Neymar, koji je iz Barcelona prešao u PSG za 222 miliona eura.

Francuski mediji prenose  da je i Real spreman da plati 500 miliona eura za Neymara, sa formulom od 400 miliona evra plus Cristiano Ronaldo. Iako je u pitanju astronomska cifra, francuski mediji vjeruju da bi Real Madrid a pogotovo Manchester United vrlo brzo povratili novac putem sponzorskih ugovora.

Učitaj još novosti