13. 01. 2018 - 14:51
Perez ipak odlučio: Ništa od Icardija, Kanea ili Salaha, prva...
907
Shares
Perez ipak odlučio: Ništa od Icardija, Kanea ili Salaha, prva želja je Pepov mezimac

SILNO ŽELI RAHEEM STERLINGA

Perez ipak odlučio: Ništa od Icardija, Kanea ili Salaha, prva želja je Pepov mezimac

13. 01. 2018 - 14:51
0
Shares

Predsjednik Reala Florentino Perez odlučan je da što više ojača tim. Evropski i španski prvak već je skoro se oprostio s odbranom naslova u Primeri, te je "gazda" spreman prodati i neke zvijezde.

Karim Benzema i Gareth Bale skoro su sigurni u rubrici odlasci, a mogli bi im se pridružiti i Ceballos, Kroos, Navas i još pojedini igrači Kraljeva.

modric-kroos-real

Mnogo se nagađa o tome da su na meti Reala Harry Kane, Mauro Icardi, Timo Werner, Mohamed Salah i brojni drugi. Ipak, čini se da Perez ima iznenađujućeg favorita.

Naime, riječ je o ponajboljem igraču Manchester Cityja Raheem Sterlingu, koji je u odličnoj formi ove sezone i prvi je strijelac Građana u Premiershipu.

Perez upravo u engleskom reprezentativcu vidi idealnu zamjenu za Gareth Balea, koji je već neko vrijeme na izlaznim vratima “Santiago Bernabeua”.

Naravno, pita se i menadžer lidera Prepmiershipia Pep Guardiola kod kojeg je Sterling zaigrao na najvišem nivou u karijeri.

Krilni fudbaler je ove sezone u Premijer ligi već postigao 14 golova i treći je strijelac iza Harry Kanea i Mohammeda Salaha.

Učitaj još novosti