12. 01. 2018 - 14:41
Schweini dobio nemoralnu ponudu: Evo ti 20 vrsta piva,...
907
Shares
Schweini dobio nemoralnu ponudu: Evo ti 20 vrsta piva, tvornica i stadion s tvojim imenom, samo potpiši!

SG BUNA HALLE

Schweini dobio nemoralnu ponudu: Evo ti 20 vrsta piva, tvornica i stadion s tvojim imenom, samo potpiši!

12. 01. 2018 - 14:41
0
Shares

Bastian Schweinsteiger dobio je ponudu kakvoj se sasvim sigurno nije nadao!

Bivša velika zvijezda minhenskog Bayerna s prvim danom 2018. godine postao je slobodan igrač, a sada ga je u svoje redove pozvao njemački niželigaš SG Buna Halle koji mu velikodušno nudi - 20 vrsta piva i život pored tvornice čokolade!

"Želimo ti ponuditi igranje u SG Buni. Garantiramo ti potpuni mir, osigurat ćemo ti najbolje uvjete, a za suprugu Anu Ivanović naći ćemo mjesto u lokalnom teniskom klubu. Nemamo baš ekipu za Ligu prvaka, put je težak, ali s tobom je sve moguće jer niko ne može pobijediti boga fudbala! Naši igrači su veliki fanovi i bili bi sretni igrati s tobom", poručio je putem Facebooka glasnogovornik kluba Sacha Gerber pa dodao:

"Nudimo ti nešto posebno! Nakon utakmica i treninga imat ćeš priliku odmoriti uz 20 vrsta piva, a sigurni smo da ćeš brzo zavoljeti grad jer imamo i tvornicu čokolade. Za kraj, možemo i nazvati stadion tvojim imenom. Čekamo da nam se javiš", simpatično su poručili 33-godišnjem bivšem njemačkom reprezentativcu koji je posljednji angažman imao u Chicago Fireu.

Učitaj još novosti