10. 01. 2018 - 09:29
Inter se počastio u Barceloni: Doveli pojačanje sa Camp Noua,...
907
Shares
Inter se počastio u Barceloni: Doveli pojačanje sa Camp Noua, ali ne ono koje su navijači očekivali

NIJE DEULOFEU

Inter se počastio u Barceloni: Doveli pojačanje sa Camp Noua, ali ne ono koje su navijači očekivali

10. 01. 2018 - 09:29
0
Shares

Inter je konačno našao pojačanje, i to iz Barcelone.

Nije Gerard Deulofeu, već Rafinha.

Naime, Brazilac je odbio da ode u Celtu, njegov otac, nekada čuveni Mazinho se dogovorio sa Interom, Barca će mu dati zeleno svjetlo. Što se Deulofeua tiče, on je mnogo bliži Sevilli, želi da radi sa Montellom koji mu je oživio karijeru u Milanu prošle sezone. Uz to, Barcelona traži za ovog igrača 12 miliona eura, za koliko ga je otkupila od Evertona, Italijani taj novac nemaju pa su se odlučili za low-cost opciju.

Rafinha Alcantara, koji za razliku od brata Thiaga igra za Brazil, bio je dugo povrijeđen, sada su mu potrebni minuti, Barca će ga besplatno pozajmiti Italijanima koji će imati pravo da ga otkupe na ljeto.

Pitanje je koliko mu treba da se vrati u formu, bilo kako bilo, do povrede je pružao solidne partije u Barceloni, može da igra na više mjesta u timu, a zanimljivo da je njegov otac svojevremeno igrao u Italiji za Lecce i Fiorentinu, i da je njegov brat Thiago i rođen u Lecceu.

Rafinha je odigrao dva meča za Brazil, povrijedio se u aprilu protiv Granade, u pitanju je bilo koljeno, ali trenira već 45 dana i spreman je da igra mečeve. Brazilac bi već do kraja nedjelje mogao da potpiše za Inter.

Učitaj još novosti