09. 01. 2018 - 22:06
Inter ima tri mete sa kojima želi napasti titulu u Seriji A:...
907
Shares
Inter ima tri mete sa kojima želi napasti titulu u Seriji A: Da li su to pravi igrači za njih?

INTER AKTIVAN U TRANSFERIMA!

Inter ima tri mete sa kojima želi napasti titulu u Seriji A: Da li su to pravi igrači za njih?

09. 01. 2018 - 22:06
0
Shares

Inter je jedno vrijeme ove sezone bio lider Serie A, ali nakon serije loših rezultata čini se da neće uhvatiti zalet Napolija i Juventusa na vrhu tabele.

Ipak, ekipa Luciana Spalettija treba pojačanja, a trojica su označena kao primarna i to u svakoj liniji tima po jedno pojačanje.

Domenico Criscito je prva meta, njegov ugovor ističe u junu, ali ga Inter želi odmah. Spaletti je dobro upoznat sa njegovim kvalitetima, trenirao ga je u Zenitu u kojem je ovaj lijevi bek još od 2011. godine.

Drugi na listi je Ramires, član Jiangsua. Čelnici Intera su dobro povezani sa kineskim klubom, mogli bi da dobiju Ramiresa po nešto povoljnijim uslovima.

Ovaj 30-godišnji vezni fudbaler je otišao iz Chelseaja u Kinu prije dvije godine, a veliko je pitanje da li bi mogao da pomogne Interu imajući u vidu da nema tako jake utakmice u kineskom šampionatu.

Andre Schurrle je treći fudbaler koji je na listi, on je predodređen za transfer u Dortmundu jer nije na visokom nivou na kome se očekivalo da bude, mediji u Italiji vjeruju da bi mogao da bude novo pojačanje Intera do kraja ovog mjeseca.

Učitaj još novosti