09. 01. 2018 - 16:28
Totalna rasprodaja na Nou Campu: Ovi igrači će napustiti...
907
Shares
Totalna rasprodaja na Nou Campu: Ovi igrači će napustiti Barcelonu, očekuje se zarada od skoro 100 miliona eura

PERDO GARCIA TVRDI

Totalna rasprodaja na Nou Campu: Ovi igrači će napustiti Barcelonu, očekuje se zarada od skoro 100 miliona eura

Sport.ba/Barcabih.com
09. 01. 2018 - 16:28
0
Shares

Novinar Pedro Garcia donosi informaciju da je sedam igrača Barcelone trenutno na izlaznim vratima kluba. To su:

ARDA TURAN
Başakşehir je klub koji je i službeno zainteresiran za Ardu, a nakon što je predsjednik te ekipe održao sastanak s Ardom i čelnicima Blaugrane, postalo je jasno da je cijela priča u odmakloj fazi.

ANDRE GOMES
Zatražio da ga klub proda nakon što je doveden Coutinho. Za njega je interes pokazivao Manchester United, ali i Tottenham te West Ham.

GERARD DEULOFEU
Napoli ili Inter su njegove moguće destinacije. Čak su ljudi iz Napolija javno dali do znanja da im je Deulofeu zanimljiv. U svakom slučaju, Valverde na njega više ne računa.

DENIS SUAREZ
Napoli je klub koji već duže vrijeme prati Denisa. Njegov stil igre bi mogao odgovarati ovog italijanskoj ekipi, a vjeruje se da Barça za njega neće tražiti veliku cifru.

ALEIX VIDAL
Ivan Rakitić je izjavio da bi volio da se Vidal pridruži Sevilli, ako već mora napustiti Barcelonu. Očito da je Španac jednom nogom već izvan Camp Noua.

RAFINHA
Oporavio se od povrede, ali mala je vjerovatnoća da će ostati u klubu. Unzueova Celta ga želi dovesti u svoje redove. Posudba ili transfer – ostaje da se vidi. Interes pokazao i Inter.

JAVIER MASCHERANO
Hebei Fortune bi trebala biti njegova nova destinacija i to pitanje je praktički rješeno već nekoliko sedmica.

Dakle, na izlaznim vratima je sedam igrača, a u klub bi ovih dana trebao stići jedan – Yerry Mina. U slučaju potrebe, zasigurno da će Valverde ‘pomoć’ potražiti u B ekipi gdje Jose Arnaiz te Carles Alena čekaju nove šanse.

Ako bi klub zaista prodao ove igrače i to prema ciframa po kojima “Transfermarkt” procjenjuje vrijednost, zaradio bi 94,5 miliona €

Učitaj još novosti