28. 11. 2017 - 20:50
Kladioničari već znaju ko će predvoditi napad Reala: Ipak...
907
Shares
Kladioničari već znaju ko će predvoditi napad Reala: Ipak ništa od Lewe, Aube ili Griezmanna jer na Bernabeu stiže prava zvijer

ICARDI FAVORIT

Kladioničari već znaju ko će predvoditi napad Reala: Ipak ništa od Lewe, Aube ili Griezmanna jer na Bernabeu stiže prava zvijer

28. 11. 2017 - 20:50
0
Shares

Lista želja - pojačanja Real Madrida odavno su poznata. Toliko, da se njihova imena već nalaze u ponudama pojedinih kladionica.

Situacija je za sada takva: Najmanja kvota je na jednog Argentinca, dok je Real Madrid spreman samo za jednog fudbalera da ponudi 200 miliona eura.

Mauro Icardi zbog klauzule od 110 miliona eura ima najmanju kvotu. Kvota dva. On sam nije raspoložen da napusti Inter, ali će interesovanje Reala iskoristiti da ga Inter učini najplaćenijim igračem Serie A.

icardi

Nakon njega, slijedi Kun Aguero - ali samo u slučaju da Guardiola poželi da ga se oslobodi. Taj scenario dolazi samo u slučaju da City kupi Alexisa, onda bi Aguero otišao u Real. Ta kvota je 3.5.

Andrea Belotti iz Torina ima kvotu 3.75. Međutim, ovo su rezervne opcije, budući da Belotti ima klauzulu od 100 miliona eura - pa je taj transfer izvjesniji.

andrea-belotti-torino-palermo-serie-a-1xx9jqtnid6ab1qijtn3qfzzcw

Svi će reći da je Realova najveća želja Harry Kane, jer su samo za njega spremni da plate 200 miliona eura. Kvota je 4 - a Tottenham bi možda mogao da prihvati ponudu ukoliko stigne iz Madrida.

Neymar, Alexis Sanchez i Griezmann se nalaze na ovoj listi sa kvotom pet, Lewandowski ima kvotu šest, a isti broj pored sebe ima Pierre Emerick Aubameyang.

antoine-griezmann-atletico-madrid-1ptr4isummefb14qcqzg0u6zbi

Listu zatvara i Dries Mertens - ali taj transfer je malo vjerovatan jer Real traži drugačiji tip igrača, ali i nešto mlađeg, prenose Sportske.net.

Učitaj još novosti