12. 10. 2017 - 20:35
Od velike zvijezde do predmeta izrugivanja: Posljednji gol dao...
907
Shares
Od velike zvijezde do predmeta izrugivanja: Posljednji gol dao još 2011., ali se sada vraća na velika vrata

ADRIANO

Od velike zvijezde do predmeta izrugivanja: Posljednji gol dao još 2011., ali se sada vraća na velika vrata

12. 10. 2017 - 20:35
0
Shares

Nekadašnji napadač Intera, Rome i reprezentacije Brazila Adriano najavio je kako će se potruditi da se vrati igranju nogometa u 2018. godini. 
 
"Pripremam se za novi projekt, vratit ću se treninzima u januaru. U početku neću biti u nekom klubu. Od kada sam prestao igrati održavao sam svoju fizičku spremu. Želim ovo i znam da ću trebati biti uporan", rekao je 'Imperator' za brazilsku emisiju TV Globo.

TREBAO JE BITI NOVI RONALDO, A ZAVRŠIO KAO POSLJEDNJI BOEM 'Ne možete da zamislite taj krik. Naježim se i dan danas kad se sjetim'
 
"Želim napraviti nešto za sebe, želim si pokazati da mogu doći do svojih granica kako bih vidio mogu li igrati. Nisam završio svoju karijeru u cjelini, nešto mi se dogodilo i maknulo me od nogometa. Mogu reći da me to zaustavilo u pola moje karijere."

Zlatan izabrao najboljeg igrača s kojim je igrao i sve iznenadio: Imao je sve, bio savršen, ali...​

 

Adriano se već u dva navrata pokušao vratiti profesionalnom nogometu, nakon što je uzeo stanku 2012. godine, 2014. godine je potpisao za Atletico Paranaense i odigrao jednu utakmicu, a 2016. je kupio 40 posto dionica Miami Uniteda kako bi zaigrao u MLS-u ali na kraju nije upisao niti jednu utakmicu.
 
Kako kažu, treća sreća!

Učitaj još novosti