11. 09. 2017 - 14:09
Gazda izgubio strpljenje: E sad će imati problema sa mnom!
907
Shares
Gazda izgubio strpljenje: E sad će imati problema sa mnom!

BILD

Gazda izgubio strpljenje: E sad će imati problema sa mnom!

11. 09. 2017 - 14:09
0
Shares

Bayernov direktor Karl-Heinz Rummenigge žestoko je napao Roberta Lewandowskog! Naime, Poljak je kritizirao Bayernovu politiku, tražeći da klub više ulaže u pojačanja.

Bayern je ljetos kupio Corentina Tolissoa iz Lyona za bundesligaški rekord svih vremena od 41 milion eura, a došli su i James Rodriguez, Sebastian Rudy i Niklas Sule. No, to je tri do pet puta manje nego što su pojačanja platili PSG, Barcelona...

"Bila bi šteta ako je zaista to rekao. Vjernost je dio Bayernova DNA i vrlo je važna našim navijačima", rekao je Rummenigge za "Bild".

"Dugo godina imamo ozbiljnu i uspješnu filozofiju, koja nam je donijela velike uspjehe. I smatram da odštete treba ograničiti ."

"Očito je Robert bio iziritiran PSG-ovim transferima. On je zaposlen kod nas kao nogometaš i zarađuje velik novac. Žao mi je što je rekao. Ko god javno kritizira klub ili suigrače, imat će problema sa mnom! Već je prošle sezone nakon utakmice s Freiburgom iznosio neke pogrešne tvrdnje, kada je tvrdio da ne dobiva dovoljnu podršku."

"A kad pogleda u svoj ugovor, Lewandowski može vidjeti da je potpisao do 2021. bez odštetne klauzule."

"Nažalost, njegov mu je menadžer često duhovni vođa, što se pokazalo i ovaj put. Taj je intervju dogovoren mimo Bayerna i Robertu samo šteti."

Učitaj još novosti