27. 08. 2017 - 17:55
Niko kao Morata: Nevjerovatni Španac ispisao povijest Premier...
907
Shares
Niko kao Morata: Nevjerovatni Španac ispisao povijest Premier lige!

SJAJAN START

Niko kao Morata: Nevjerovatni Španac ispisao povijest Premier lige!

27. 08. 2017 - 17:55
0
Shares

Chelsea je s 2:0 pobijedio Everton na Stamford Bridgeu i tako stigao do osme pobjede u posljednjih 11 međusobnih premijerligaških susreta.

Dokazao je tako Chelsea još jednom dominaciju nad klubom iz Liverpoola , momčadi koja ih u Londonu nije dobila od 1994. godine (23 utakmice).

Utakmicu je obilježio Alvaro Morata pogotkom i asistencijom, time se Španac upisao u povijest Premier lige kao prvi igrač kojemu je to uspjelo u prve dvije domaće utakmice u klubu.

Zanimljivo je i da je Morata svoja oba pogotka iz prva dva domaća kola postigao glavom , a glavom je oba puta i asistirao. 

"Everton je jaka momčad, igrali su tri utakmice u sedam dana, a to nije lako. Imali su teške utakmice protiv Cityja i u kvalifikacijama za Europsku ligu", rekao je nakon utakmice Antonio Conte , a onda se osvrnuo na junaka utakmice, piše Goal.

"Morata je zabio jako dobar pogodak, drago mi je zbog njega. Jako je važno zabijati kada kao napadač dođeš u novi klub. Nije se jednostavno napadačima i veznjacima brzo prilagoditi našoj filozofiji. Ma posebno navijačima, od kojih tražim određene stvari."

"Led na Moratinoj glavi? Ne, ne, okej je. Vidio sam da je umoran , a pokušao sam i Batshuayiju dati priliku."

"Što se tiče utakmice dominirali smo, pokazali sjajnu koncentraciju i fokus. Ako baš tražim negativne sitnice, onda smo recimo u drugom poluvremenu mogli bolje završavati akcije. Kada vodiš 2:0, a protivnik ima kornere i slobodnjake, onda je lako primiti pogodak i u strahu moraš dočekati kraj", završio je Conte koji je istakao kako se nada pojačanjima za koje klub ima još nekoliko dana, ali je poručio i da je spreman raditi s onim što ima ako niko novi ne dođe.

Učitaj još novosti