11. 08. 2017 - 10:49
REAL POKLOPIO POHLEPNOG KLINCA: Tražio koliko mu nudi PSG, a...
907
Shares
REAL POKLOPIO POHLEPNOG KLINCA: Tražio koliko mu nudi PSG, a Realov odgovor je

REAL POKLOPIO POHLEPNOG KLINCA: Tražio koliko mu nudi PSG, a Realov odgovor je "sve"

11. 08. 2017 - 10:49
0
Shares

Kylian Mpabbe (18), najbolji mladi napadač svijeta, prelazi u PSG uz sumanuto visoku odštetu Monacu, čak 180 miliona eura. 

Najbolji katarski klub tako u samo desetak dana dovodi najskupljeg igrača svijeta Neymara, kojeg je platio 222 milijuna eura, te njegovu prvu pratilju.
 
Emir Al Thani razbacuje se neograničenim bogatstvom kako bi u Parizu stvorio, ako ne najbolji, onda svakako najglamurozniji i najskuplji nogometni klub na planeti.
 
Pri tome reda pobjede na tržištu i to nad onima koje ne može dobiti na terenu. Jer nitko nije očekivao da će Neymar napustiti Barcelonu nakon što je potpisao novi ugovor.
 
Mbappe je mjesecima bio u središtu borbe Reala i Cityja, ali se pojavio PSG i ismijao ove bogataše tako što im je oteo Novog Henryja i riješio transfer za jedno popodne pregovora.
Ali, to je bio dogovor PSG-a, Monaca i tate Mbappea. Sinčić je neskriveno htio u Real, pa makar to značilo borbu za mjesto u momčadi s BBC-om i Iscom, dok ga u Parizu čeka zajamčeni status prvotimca.
 
Zato je nakon postignutog dogovora oko njegovog transfera u PSG, nazvao Florentina Pereza, nadajući se da će ponuditi koliko i emir Al Thani, a Mbappe bi u tom slučaju otišao u Real.
 
Ali, čovjek koji je kupio nekoliko generacija Galacticosa i ovog ljeta zavodio Mbappea porukama i na sastanku u Parizu, ovako mu je odgovorio: "Čestitam ti i želim ti sreću u PSG-u." 

Učitaj još novosti