05. 10. 2016 - 15:37
Hoće li Juventus ostati bez jednog od najtalentiranijih mladih...
907
Shares
Hoće li Juventus ostati bez jednog od najtalentiranijih mladih igrača?

MINO RIAOLA NAJVEĆI KRIVAC

Hoće li Juventus ostati bez jednog od najtalentiranijih mladih igrača?

05. 10. 2016 - 15:37
0
Shares

Moise Kean tek ima 16 godina, a već se našao u potencijalno velikom sukobu Juventusa i Manchester Cityja. Naime, talijanski Tuttomercatoweb donosi kako je Pep Guardiola zainteresiran za ovog sjajnog napadača, a Manchester City bi ga mogao dovesti uz minimalnu naknadu.

Ovaj tamnoputi napadač rođen je u Vercelliju 28. veljače 2000. godine, a lani je za U17 momčad Juventusa postigao 24 gola u 25 utakmica. Iako tek ima 16 godina, u Torinu su ga odlučili promovirati u Primavera mladu momčad i dati mu profesionalni ugovor, ali onda se u cijelu priču upleo Keanov menadžer. A on se zove Mino Raiola.

Raiola inzistira na klauzulama u ugovoru koje obećavaju Keanu minutažu i neke druge bonuse, a Juventus ne želi potpisati nešto što odudara od njihove politike prema mladim igračima. Pregovori su počeli još koncem prošle sezone, ali dogovor još uvijek nije postignut što stvara pravu noćnu moru za Juventus. Naime, kako Kean nema profesionalni ugovor, slobodan je otići u drugi klub, a 'Stara dama' bi dobila samo FIFA-inu naknadu za razvoj.

U cijelu priču je sada, navodno, ušao i Pep Guardiola. Manchester City je spreman dovesti Keana, a iako bogatim šeicima novac nije problem, rado bi uštedjeli…

Učitaj još novosti