23. 06. 2016 - 23:49
ZVEZDA HRVATSKE Subašićevu ženu prebio otac jer je pošla za...
907
Shares
ZVEZDA HRVATSKE Subašićevu ženu prebio otac jer je pošla za Srbina!

DANIJAL SUBAŠIĆ U PRVOM PLANU

ZVEZDA HRVATSKE Subašićevu ženu prebio otac jer je pošla za Srbina!

Blic.rs
23. 06. 2016 - 23:49
0
Shares

Novi junak Hrvatske, koji je odbranio penal Špancu Serhiju Ramosu, 2007. godine je prošao kroz životnu dramu kada je tast želeo da mu zakolje suprugu. Razlog - njena želja da se uda za Srbina!

Hrvatska slavi Danijela Subašića. Čuvar mreže Monaka koji je pre šampionata označen kao slaba tačka “šahovničara” izrastao je u heroja nacije nakon što je pri rezultatu 1:1 odbranio penal Ramosu i tako trasirao svom timu put do pobede (2:1) nad prvakom Evrope.

Desilo se eto i to - Hrvati dižu Srbina u nebesa! Međutim, njegov put do zvezda bio je sve samo ne posut ružama.

Danijel je rođen u Zadru, ali mu je otac Jovo Srbin. I upravo to mu je donelo puno problema u Hrvatskoj. Oni su počeli davno, 17. juna 2007, kada je rešio da stane na ludi kamen i oženi devojkom Antonijom. Verovali ili ne, njen otac Ante Boca, Danijelov tast, prvo je prebio ćerku, a onda joj je i zapretio da će je zaklati ako se uda za Srbina! I to je bila jedina stvar koju je zamerao Subašiću - nacionalnost.

Kada je Boca istukao Antoniju, ona je završila u ambulanti, a policija je odmah privela suludog oca. Brzo je izveden pred sud i optužen za nasilje u porodici, ali ne postoje podaci o kazni koju je dobio. Naravno, ćerka je odmah pobegla od oca i počela da živi u Zadru sa hrvatskim čuvarom mreže.

- Mnogo mi je žao zbog toga. Antonija je kod mene i tu će i ostati. Iako sam Srbin, a ona Hrvatica, mnogo se volimo i to je najvažnije. Meni niko nije pretio, a Antonija je svoju ljubav prema meni pokazala svojim dolaskom kod mene - ističe golman Monaka.

Međutim, Subašić je već sledeće godine potpisao za Hajduk i sa suprugom se preselio u Split, gde je ostao do 2012. i nove selidbe u Monte Karlo. S njenim ocem se nikada nije pomirio, ali čvrsto verujemo da se Boci i te kako srce steglo nakon nakon šuta Ramosa i Danijelove parade...

Učitaj još novosti