29. 04. 2016 - 11:11
Mendes sprema transfer senzaciju na Old Traffordu
907
Shares
Mendes sprema transfer senzaciju na Old Traffordu

KO STIŽE SA MOURINHOM?

Mendes sprema transfer senzaciju na Old Traffordu

29. 04. 2016 - 11:11
0
Shares

Prema pisanjima španskog lista "Don Balon", predstojećeg ljeta mogla bi nas sačekati prava transfer senzacija, a u cijeloj priči glavne uloge bi mogli odigrati agent Jorge Mendes i Jose Mourinho.

Još uvijek nije jasna situacija oko Mourinha i njegovog preuzimanja Manchester Uniteda. Uprkos toj činjenici, agent portugalskog trenera Jorge Mendes pravi planove za Mourinhov United naredne sezone.

Proteklih dana počele su da kruže glasine kako James Rodriguez želi napustiti Real, pominjao se United, a prema najnovijim pisanjima Mendes planira da James u United stigne u paketu sa Mourinhom.

Za razliku od svoje prve sezone u Madridu, Rodriguez je ove sezone mnogo manje igrao i zbog toga Kolumbijac i njegov agent Mendes razmatraju selidbu iz Madrida na ljeto.

Rodriguez bi u Unitedu trebao imati jednu od glavnih rola, a Posebni bi trebao odigrati ulogu u "oživljavanju njegove karijere". Naravno, sve ovo je moguće ukoliko Mourinho sjedne na klupu Junajteda u julu.

Druga opcija za Jamesa je odlazak u PSG zajedno u paketu sa Cristianom Ronaldom.

Parižani su ozbiljno zainteresovani za Ronalda, a portugalski agent želi da uz Ronalda i Kolumbijac na ljeto krene u Pariz.

Međutim u pomenutom tekstu pominju mogućnost da na Old Trafford u julu stignu i Mourinho i Ronaldo i Rodriguez!

Učitaj još novosti