08. 02. 2016 - 09:49
Da li je Peyton Manning odigrao posljednju utakmicu u karijeri?
907
Shares
Da li je Peyton Manning odigrao posljednju utakmicu u karijeri?

OSVOJIO DRUGI SUPER BOWL

Da li je Peyton Manning odigrao posljednju utakmicu u karijeri?

08. 02. 2016 - 09:49
0
Shares

Quarterback Denver Broncosa Peyton Manning poslije trijumfa na 50. Super Bowlu odlučio je da ne donosi ishitrene odluke po pitanju svoje budućnosti.

Broncosi su protekle noći u Santa Clari osvojili svoj treći Super Bowl trijumfom nad Carolina Panthersima sa 24:10, a mnogi vjeruju da je Manningu to bila poslednja utakmica u karijeri.

Očekivano, po završetku spektakla na stadionu San Francisco 49ersa, sve je zanimalo da li je Super Bowl označio kraj Manningove karijere, ali on nije dao konačan odgovor. 

Uzet ću malo vremena da se osvrnem na sve. Postoje prioriteti, prvo želim da poljubim suprugu i svoju djecu, da zagrlim svoju porodicu. Popiću mnogo piva, obećavam to. Prvo moram da se postaram za te stvari, da se pomolim i da se zahvalim ’onom gore’ na ovoj sjajnoj prilici i da jednostavno budem zahvalan“, istakao je Manning. 

Manning je, ipak, istakao da je poslušao savjet svog bivšeg trenera Tonyja Dungyja oko donošenja tako velike odluke i odlučan je da odluku o svojoj budućnosti donese glavom, ne srcem. 

On mi je poručio da ne donosim emotivnu odluku. Ovo je bila emotivna nedjelja, emotivna noć, ali prvo su na redu moji prioriteti, pa sve ostalo. Želim da proslavim titulu sa porodicom i prijateljima, da popijem mnogo piva. Von Miller nas časti“, naglasio je Manning. 

Učitaj još novosti