03. 11. 2015 - 22:47
Manchester United i Real Madrid do "tijesne" pobjede
907
Shares
Manchester United i Real Madrid do

SHAKHTAR DO RUTINSKE POBJEDE

Manchester United i Real Madrid do "tijesne" pobjede

03. 11. 2015 - 22:47
0
Shares

Crveni Vragovi i pored mnogo prilika porazili su CSKA minimalnim rezultatom od 1:0.

Wayne Rooney postigao je pogodak u 79. minuti nakon dugi post od 404 minute bez pogotka u svim natjecanjima. Kapetan engleske momčadi pogodio je glavom nakon ubačaja Jessea Lingarda. 

PSV je potpuno deklasirao Wolfsburg. Domaćini su poveli u 55. minuti igre, a strijelac nakon ubačaja bio je Jurgen Locadi. Konačni rezultat postigao je Luuk de Jong u 86. minuti susreta za konačan rezultat od 2:0.

U napetom susretu Real Madrida i PSG-a Kraljevi su došli do velike pobjede minimalnim rezultatom od 1:0. Real do prvog pogotka nije imao pravu priliku ali je spretno stigao do prednosti. Nakon šuta Kroosa i blokade Thiaga Silve lopta je ostala u terenu, a po lijevoj strani akciju je ispratio Nacho koji je pokušao ubaciti ali je lopta završila u mreži. 

Shakhtar je rutinski došao do novih bodova sa 4 pogotka u mreži Malmoa. Prvi u listu strijelaca upisao se Gladkyj u 29. minuti susreta. Nakon toga Srna u 48. minuti postiže gol iz jedanaesterca za 2:0. Dva pogotka Alves da Silve i Teixeire zapečatili su sudbinu Malmoa koji je potpuno nadigran u ovom susretu. 

Učitaj još novosti