03. 11. 2015 - 22:39
City za poluvrijeme osvojio Andaluziju, Juvetus se provukao u...
907
Shares
City za poluvrijeme osvojio Andaluziju, Juvetus se provukao u Njemačkoj

LIGA PRVAKA

City za poluvrijeme osvojio Andaluziju, Juvetus se provukao u Njemačkoj

03. 11. 2015 - 22:39
0
Shares

Borussia M. - Juventus 1:1

Fabian Johnson zabio je za vodstvo Gladbacha u 18. minuti pogodivši preciznim udarcem iz kaznenog udarca u donji lijevi kut gola iz prvog udarca u okvir. 

No Juventus je uspio izjednačiti do kraja poluvremena preko Stephana Lichststeinera, koji je volejom zabio od lijeve vratnice unutar 16-erca nakon asistencije Paula Pogbe u 44. minuti. Švicarcu je bio to prvi gol u Ligi prvaka u 29. nastupu.

Na početku nastavka uslijedile su loše vijesti za staru damu koju je na cijedilu ostavio Hernanes zaradivši isključenje u 53. minuti. To je 21. crveni karton Juveu u Ligi prvaka te drži rekord natjecanja.

Sevilla - Manchester City 1:3

Manchester City imao je uraganski start u Andaluziji zabivši dva gola u razmaku od tri minute. Raheem Sterling donio je prvijencem u Ligi prvaka vodstvo građanima u 8. minuti na asistenciju Fernandinha, a u 11. na 2:0 povisio je Fernandinho na asistenciju Bonyja. 

No Sevilla se brzo vratila u igru te je smanjila na 2:1 golom Tremoulinasa glavom u 25. minuti. City je brzo uzvratio te je zabio i treći gol preko Bonyja u 36. minuti. Građani su postali prvi momčad, koja je zabila tri gola na Sanchez Pizjuanu u europskim natjecanjima, piše Goal.com

Benfica - Galatasaray

Nakon što je prvo poluvrijeme završilo bez golova, na početku drugog Benfica je povela golom Jonasa, koji je zabio nakon odbijanca u 52. minuti. No vodstvo Portugalaca trajalo samo šest minuta jer je na 1:1 izjednačio Podolski. Momčad iz Lisabona ponovo je preuzela vodstvo u 67. minuti, a strijelac je bio Luisao, koji je brzo reagirao nakon ubačaja Jimeneza te je poslao loptu u desno rašlje.

Učitaj još novosti