15. 03. 2015 - 02:07
Predstavljamo: Sport.ba u novom ruhu
907
Shares
Predstavljamo: Sport.ba u novom ruhu

Novi dizajn

Predstavljamo: Sport.ba u novom ruhu

15. 03. 2015 - 02:07
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najstariji sportski portal u Bosni i Hercegovini i jedan od najstarijih internet portala uopšte u našoj zemlji, Sport.ba, danas ulazi u novu fazu svog postojanja.

Predstavljamo vam naš novi, moderan dizajn, koji će vam omogućiti lakši, brži i pregledniji pristup portalu i svim informacijama vezanim za sport u Bosni i Hercegovini, Evropi i svijetu.

Sport.ba je ubjedljivo najstariji sportski portal u Bosni i Hercegovini. Osnovani smo 1. avgusta 2001. godine i od tada je na našem portalu radilo nekoliko desetina novinara, fotoreportera i urednika.

1
Samo najvjerniji se sjećaju početaka :)

Osnivač Sport.ba, Vedran Ballian, prisjeća se samih početaka.

"Mi smo, to mogu slobodno reći, bili među pionirima internet medija u Bosni i Hercegovini. Kroz sve godine svog postojanja, Sport.ba je prolazio kroz mnoge izmjene, kadrovske i dizajnerske i mislim da je sada, sa ovim dizajnom, došao na vrhunac", kaže nam Vedran.

2
Sport.ba 2012.

"Kao i svaki počeci, bilo je teško. Pogotovo jer je internet tržište u Bosni i Hercegovini i dan danas nerazvijeno, a zamislite kako je bilo prije više od jedne decenije. Ipak, Sport.ba je preživio sve teškoće i danas ulazi u jednu novu fazu svog postojanja", dodao je Ballian.

Već dugi niz godina, Sport.ba je jedan od najposjećenijih portala u Bosni i Hercegovini. 

3

Sjećate li se Sport.ba iz 2011?

Samo u posljednjih 12 mjeseci Sport.ba je imao čak 100 miliona otvaranja stranice, pogotovo tokom Svjetskog prvenstva u Brazilu, odakle je za Sport.ba sa lica mjesta izvještavao legendarni Marjan Mijajlović, inače naš stalni saradnik.

Naše tekstove i intervjue prenosili su svi ugledni svjetski i regionalni mediji, kao što su Sky Sports, ESPN, Metro, Goal.com, te Index.hr, Net.hr, Sportske.net. Mozzart Sport, B92...

9

Za naš portal su govorile mnoge domaće i evropske zvijezde, kao što su Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Safet Sušić, Sergej Barbarez, Faruk Hadžibegić, Ivica Osim, kao i mnogi, mnogi drugi.

8

Na Sport.ba su se oglašivale vodeće domaće i svjetske firme, poput sljedećih: Bosnalijek, Red Bull, Sarajevo Osiguranje, CityDeal, BET-at-home, BWIN, BET live, Mercedes, Opel, Renault, Škoda, Eronet, Coca-Cola, Dunlop, FDS, Western-Union, AXE, Deutsche Telekom, Sportlife, Vitapur, JUB, Interex... kao i mnogi drugi.

6
Sport.ba iz 2007.

Danas ulazimo u novu fazu postojanja, čime će internet medijsko nebo biti bogatije za jednu još sjajniju zvijezdu.

Bitno drugačiji, Vaš Sport.ba!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti