16. 04. 2024 - 20:10
Kakvo poštovanje među najvećim igračima današnjice! Niko o...
907
Shares
Kakvo poštovanje među najvećim igračima današnjice! Niko o Modriću i Kroosu nije pričao kao danas Silva

Kakvo poštovanje među najvećim igračima današnjice! Niko o Modriću i Kroosu nije pričao kao danas Silva

16. 04. 2024 - 20:10
0
Shares

Manchester City i Real Madrid sutra na stadionu Etihad igraju revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, a pred ovaj meč govorio je i portugalski reprezentativac Bernardo Silva.

Definitivno nam je četvrtfinale Lige prvaka donijelo spektakularne susrete prošle sedmice, ali nema nikakve dileme da nas velika uzbuđenja čekaju u revanš duelima također.

Real i City su u prvoj utakmici na Santiago Bernabeu stadionu u Madridu remizirali rezultatom 3:3 u jednoj od najboljih predstava sezone, pa ćemo putnika u polufinale saznati sutra.

Pred veliki okršaj održana je press konferencija na kojoj je za ‘Građane’, osim trenera Pepa Guardiole, govorio i fantastični veznjak Bernardo Silva. No, posebnu pažnju privukle su njegove riječi o legendama Reala i evropskog nogometa, Luki Modriću i Toniju Kroosu.

“Modrić i Kroos su apsolutni uzori i inspiracija za sve nas nogometaše. Igraju slične pozicije kao ja i ono što zvuči nevjerovatno, na velikoj sceni su već 15 godina. Oni su savršen primjer šta nogomet predstavlja i znači”, rekao je Silva.

Očito je da Portugalac ima ogromno poštovanje prema iskusnim zvijezdama ‘Kraljevskog kluba’, a teško se i sjetiti kada je neko na ovakav način hvalio jedan od najboljih veznih tandema u povijesti.

Učitaj još novosti