16. 04. 2024 - 20:22
PRED SUDAR TITANA Guardioline riječi o Realu mnogi će pogrešno...
907
Shares
PRED SUDAR TITANA Guardioline riječi o Realu mnogi će pogrešno protumačiti:

PRED SUDAR TITANA Guardioline riječi o Realu mnogi će pogrešno protumačiti: "Šta god da kažem..."

16. 04. 2024 - 20:22
0
Shares

Manchester City sutra na Etihadu dočekuje Real Madrid u revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka, a podsjećanja radi, prvi meč odigran u Španiji završen je rezultatom 3:3.

Rivalstvo Pepa Guardiole s Real Madridom traje decenijama unazad. Španac je kao dijete Barcelone, a kasnije i trener, vodio brojne ratove sa ‘Kraljevima’, dok mu sada slijedi još jedan i to u najelitnijem klupskom takmičenju.

Naravno, popularni ‘Građani’ u revanš pred svojim navijačima ulaze kao favorit za prolaz. Međutim, Guardiola je maksimalno oprezan, te je ponovo iskoristio priliku da priča lijepo o sutrašnjem rivalu.

“Poštujem ih i zaista smatram da su izuzetan tim. Ove godine, prošle, godinu prije toga… Real Madrid uvijek ima jako dobar tim”, kazao je jedan od najvećih stručnjaka ikada.

"To je moje mišljenje, ali znam da mi ljudi ne vjeruju kada god kažem nešto lijepo o Realu. U Madridu će praviti šale i mislit će da se šalim, no nije to tako", dodao je Španac.

Podsjećamo vas, duel Manchester Cityja i Real Madrida na programu je sutra u večernjem terminu od 21 sat. Ovu utakmicu sudit će jedan od najboljih sudaca na planeti, Daniele Orsato.

Učitaj još novosti