19. 01. 2019 - 21:25
EKSKLUZIVNO: CRISTIANO RONALDO čeka presudu, prijeti mu...
907
Shares
EKSKLUZIVNO: CRISTIANO RONALDO čeka presudu, prijeti mu ZATVORSKA KAZNA !!!

NEVJEROVATNO

EKSKLUZIVNO: CRISTIANO RONALDO čeka presudu, prijeti mu ZATVORSKA KAZNA !!!

Sport.ba
19. 01. 2019 - 21:25
0
Shares

Poslije osvajanja Superkupa Italije u "kontroverznoj" utakmici gdje je Portugalac bio jedan od nazaslužnijih, Juventus se vraća trci u "Kalču", ali njihovog najboljeg igrača očekuje izricanje kazne po tužbi za poresku prevaru.

Tako će tridesetrogodišnji Kristijano Ronaldo morati odmah poslije utakmice 20. kola u svoj "bivši" grad Madrid gdje će dobiti presudu po optužnici za utaju poreza tokom svog boravka u španskoj prijestonici.

Očekuje se da Portugalac prizna krivicu pošto je prošlog ljeta već dogovorena nagodba sa sudom u iznosu od 18.8 miliona eura, međutim tužioci ce tražiti 23 mjeseca kazne zatvora za fudbalera.

ronaldo24

Olakšavajuća okolnost za fudbalera Juventusa će biti da se po zakonu u Španiji ne ide u zatvor ako je kazna manja od dvije godine! Saslušanje se održava u utorak, tako da će se po njegovom završetku znati svi detalji kazne za portugalskog fudbalera.

Pored ovoga i dalje je aktivan slučaj "Las Vegas",  a vlasti u Americi čekaju dostavu DNK materijala od strane Ronalda kako bi nastavili sa slučajem. Vidjet ćemo koliko će ova dešavanja van terena uticati na performance najboljeg fudbalera "Stare dame".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti