09. 01. 2019 - 12:28
DA LI JE OVO MOGUĆE?! Messi je pokušao STOPIRATI dolazak prvog...
907
Shares
DA LI JE OVO MOGUĆE?! Messi je pokušao STOPIRATI dolazak prvog pojačanja Barcelone ove zime, a ovo su TRI GLAVNA RAZLOGA

ARGENTINAC SKEPTIČAN

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Messi je pokušao STOPIRATI dolazak prvog pojačanja Barcelone ove zime, a ovo su TRI GLAVNA RAZLOGA

Sport.ba
09. 01. 2019 - 12:28
0
Shares

Jean-Clair Todibo prvo je pojačanje koje je Barcelona potpisala ove zime. Doduše, mladi Francuz će na Camp Nou stići tek na ljeto, kad mu istekne ugovor s Toulouseom, a lako se moglo dogoditi da uopće i ne dođe u katalonski klub.

todibo2

Naime, španski nogometni tabloid Don Balon donosi kako je Lionel Messi pokušao stopirati taj transfer.

Tako Don Balon donosi tri razloga zbog kojih je Messi skeptičan da bi Todibo mogao biti pojačanje

messi

Prvi je činjenica da je ovaj 19-godišnjak ove sezone praktično odigrao svoju prvu seniorsku sezonu nakon prelaska iz B u prvu momčad Toulosea.

todibo1

Drugi je sumnja u ponašanje Todiba jer je Messi navodno čuo usporedbe novog igrača Barcelone s Ousmaneom Dembeleom, a on baš nema dobar renome u svlačionici katalonskog kluba.

todibo4

Treći razlog je pomalo u razilaženju s prva dva. Naime, Messiju nije jasno zbog čega Todibo nije došao već sada. Ako čelnici kluba misle da je on igrač za Barcelonu, onda bi on mogao pomoći već ovog proljeća s obzirom da Barcelona ima problema s ozljedama.

todibo3

Todibu ističe ugovor s Toulousom na ljeto pa će doći na proljeće, ali Katalonci ne bi trebali imati problema s nekoliko miliona eura koliko bi francuskom klubu platili da su igrača željeli dovesti već ove zime.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti