02. 11. 2018 - 13:29
VELIKI UDARAC ZA NIKU KOVAČA: U utakmici protiv niželigaša...
907
Shares
VELIKI UDARAC ZA NIKU KOVAČA: U utakmici protiv niželigaša ostao bez najboljeg IGRAČA

NJEMAČKI KUP

VELIKI UDARAC ZA NIKU KOVAČA: U utakmici protiv niželigaša ostao bez najboljeg IGRAČA

Sport.ba
02. 11. 2018 - 13:29
0
Shares

Bayern je u srijedu ostvario četvrtu uzastopnu pobjedu, prošli su četvrtoligaša SV Rödinghausena u Kupu, bilo je tek 2:1 za najskuplju ekipu Njemačke.

kovac

"Prošli smo dalje, a to je bio naš cilj. Igrali smo dobro do drugog jedanaesterca (promašaj Sanchesa op. a.), a tada smo se opustili i dozvolili domaćinu prostora. Umjesto da smo poveli s tri, četiri gola razlike, ponovno smo zakomplicirali situaciju." rekao je Kovač, kojeg je više od igre zabrinula povreda najboljeg igrača u posljednje vrijeme, španjolskog reprezentativca Thiaga Alcantare.

Naime, ovaj je veznjak dobio snažan udarac u desni zglob, snimke su pokazale da je riječ o istegnuću ligamenata, pa Thiagu slijedi višesedmična pauza, koliko će ona potrajati, vidjet će se nakon što splasne oteklina.

thiago-alcantara-bayern-munich-600295

To je težak udarac za hrvatskog trenera na klupi Bayerna, jer Thiago, Javi Martinez i James Rodrigeuz tvore odličan trokut u sredini travnjaka i glavna su pokretačka snaga bavarskog stroja. Sada će više minuta biti za mladog Portugalca Renata Sanchesa, međutim, sužena rotacija dodatno će opteretiti igrače, koje do reprezentativne pauze čekaju još tri ispita, Freiburg (Bundesliga), AEK (Liga prvaka)  i veliki derbi u Dortmundu (Bundesliga).

Osim Thiaga, problem bi mogao biti i James Rodriguez, Kolumbijac je zatražio razgovor oko svog statusa, želi znati hoće li Bayern otkupiti njegov ugovor za 42 miliona eura od madridskog Reala, a ujedno sebi priskrbiti bolje uslove. Navodno je Juventus kontaktirao njegovog agenta Jorgea Mendesa i to na nagovor Cristiana Ronalda, koji bi ponovno htio igrati s Jamesom, barem tako tvrde njemački mediji.

james

Bayern ima sve u svojim rukama, a ode li Kolumbijac u januaru, čak bi to mogli i skupo naplatiti. Ali Kovačev kadar je vrlo tanak i teško da će do rastanka doći već sada.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti