21. 07. 2018 - 21:02
NAVIJAČI ZABRINUTI, PA KOGA SMO TO DOVELI: Novi Realov igrač...
907
Shares
NAVIJAČI ZABRINUTI, PA KOGA SMO TO DOVELI: Novi Realov igrač nije se proslavio na zvaničnom predstavljanju!

VINICIUS JUNIOR

NAVIJAČI ZABRINUTI, PA KOGA SMO TO DOVELI: Novi Realov igrač nije se proslavio na zvaničnom predstavljanju!

Sport.ba
21. 07. 2018 - 21:02
0
Shares

Real Madrid dugo je pregovarao s upravom Flmenga oko njihovog najboljeg igrača Viniciusa Juniora, a na kraju je uspio da ga dovede u svoje redove. Talentovani napadač je rezervisan od strane "kraljevskog kluba" još prošle godine, a sada kada je napunio 18. godina, i zvanično potpisao ugovor na čak sedam godina.

vinicius-jr-flamengo-dp9c4acn6ck71gstfjf8csuft

Sada već bivši fudbaler Flamenga nije mogao da suzdrži emocije i čak zaplakao kada je pričao o brazilskom velikanu. Transfer je koštao 45 miliona eura, ali Real već razmišlja da ga pošalje na pozajmicu. Navodno su u igri madridski prvoligaši - Getafe, Leganes ili Rayo Vallecano.

1

Vinicius ima samo 18 godina, mnogi su ga poglašavali nasljednikom Neymar Juniora, a nema sumnje da je velika budućnost pred njim. Real Madrid ima velike ambicije kada je u pitanju ovaj igrač poslat će ga na kaljenje, i vratiti ga kao kompletnog igrača.

Mladi Brazilac je danas predstavljen na "Santiago Bernabeuu", ali ipak nije se predstavio baš u najboljem izdanju. Izgleda da je trema učinila svoje, lopta ga baš i nije "slušala" kao neke njegove sunarodnjake, pa su neki fanovi malo posumnjali u njegove mogućnosti. Na Viniciusu ostaje da ih razuvjeri u budućnosti...

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti