02. 07. 2024 - 15:07
POSEBAN, PO SVEMU! Mourinho pojačava Fener sa ponajvećom...
907
Shares
POSEBAN, PO SVEMU! Mourinho pojačava Fener sa ponajvećom zvijezdom Liverpoola u spektakularnom transferu

POSEBAN, PO SVEMU! Mourinho pojačava Fener sa ponajvećom zvijezdom Liverpoola u spektakularnom transferu

02. 07. 2024 - 15:07
0
Shares

Ogromna euforija zavladala je među navijačima turskog velikana Fenerbahčea kada je na klupu momčadi nedavno stigao legendarni Jose Mourinho.

Pristalice Fenera se nadaju da će njihova ekipa konačno osvojiti šampionsku titulu u Turskoj nakon mnogo godina čekanja, a ista im je “za dlaku” izmakla prošle sezone. Naravno, do trofeja u domaćem prvenstvu stigao je ljuti rival Galatasaray.

Međutim, sada su sa Mourinhom na klupi očekivanja navijača popularnih ‘Kanarinaca’ još veća, da bi se jutros u turskim medijima pojavila šokantna vijest.

Novinari Ajansspora došli su do saznanja da Portugalac u Fenerbahče želi dovesti jednu od najvećih zvijezda Liverpoola već u ljetnom prijelaznom roku. U pitanju je urugvajski reprezentativac Darwin Nunez.

Napadač Liverpoola iza sebe nema najblistaviju sezonu, dok će neki reći da je svojim nevjerovatnim promašajima jedan od onih koji su koštali ‘Redse’ osvajanja titule prvaka Engleske.

Koštao je Nunez velikana sa Anfielda sa bonusima skoro 100 milijuna eura i bio je rekordni transfer ovog kluba. Ipak, očekivanja nije opravdao, a sada je navodno raspoložen da spakuje kofere i zaigra pod palicom Mourinha u Fenerbahčeu.

Učitaj još novosti