01. 07. 2024 - 18:38
JELENA OZBILJNO ZABRINUTA ZBOG NOVAKA! Odjednom se brinu i...
907
Shares
JELENA OZBILJNO ZABRINUTA ZBOG NOVAKA! Odjednom se brinu i Amerikanci! Đokoviću pred Vimbldon postavili JEDNO PITANJE

JELENA OZBILJNO ZABRINUTA ZBOG NOVAKA! Odjednom se brinu i Amerikanci! Đokoviću pred Vimbldon postavili JEDNO PITANJE

01. 07. 2024 - 18:38
0
Shares

Srpski teniser Novak Đoković iznenadio je mnoge odlukom da učestvuje na Vimbldonu.

Dobro znamo da je tokom Rolan Garosa doživeo povredu koljena zbog koje je morao na operaciju, a ne samo da niko od navijača nije vjerovao da će se oporaviti na vrijeme da igra na Vimbldonu, nego to nije pomišljala ni njegova supruga Jelena.

Na prvoj konferenciji za medije u Londonu, Novak je istakao da se Jelena iznenadila kada je čula da će igrati, pa je to bio povod da mnogi pišu o ovoj temi uoči početka najvećeg turnira.

Tako je američki "Foks" objavio vijest u kojoj ističu da Novak čak "prkosi" Jeleni ovim potezom, ponavljajući da je njegov status i dalje pod znakom pitanja s obzirom na to da je morao da operiše meniskus, što nikad nije baš naivno.

"Dok se Novak Đoković koncentrisao na rehabilitaciju nakon povrede koljena, uz marljivost specijaliste koji se upravo sprema za operaciju, Srbina je ispitivala supruga Jelena postavivši mu samo jednostavno pitanje: Zašto?", navodi autor teksta i podsjeća da je nevjerovatno da je Đoković, sedmostruki šampion Vimbldona, rizikovao da igra samo tri nedjelje poslije operacije posebno ako se zna da je apsolutni prioritet za njega zlato na Olimpijskim igrama.

"Elokventni Srbin", kako je "Foks" opisao Đokovića, odgovorio je u 444 riječi. Prema njihovom mišljenju, mogao je samo da kaže da "ima strah od propuštanja", sve popularniji u psihologiji.

"To je veoma fer pitanje i postavlja mi isto i supruga. I imam i nemam odgovor. Prije svega, to pitanje je normalno postaviti. Imaš 37 godina, možda želiš za sebe manje rizika i više vremena da se pripremiš za Olimpijske igre. Iz tog ugla, nemam odgovor, ali imam nešto što se može opisati kao strah od nepojavljivanja na grend slemu dok još mogu da igram i dok sam još aktivan na ovom nivou", objasnio je Đoković koji u utorak počinje Vimbldon protiv Koprive.

"Imam još nekoliko dana pred sobom. Igram u utorak. Vjerujem da mi je koljeno dobro i da je moje opšte fizičko stanje veoma dobro. Jasno, kada turnir počne, imaću više osjećaja i bolje odgovore, kada osjetim kako će koljeno da reaguje na grend-slem mečeve na pet setova. Za sada je sve dobro i pozitivno", objasnio je on, piše Mondo.

Učitaj još novosti