01. 07. 2024 - 13:22
NAJVEĆOJ ZVIJEZDI ENGLESKE PRIJETI SUSPENZIJA: Razlog je...
907
Shares
NAJVEĆOJ ZVIJEZDI ENGLESKE PRIJETI SUSPENZIJA: Razlog je sramotna gesta

NAJVEĆOJ ZVIJEZDI ENGLESKE PRIJETI SUSPENZIJA: Razlog je sramotna gesta

01. 07. 2024 - 13:22
0
Shares

Jude Bellingham je prekrasnim škaricama u 95. minuti spasio Englesku protiv Slovačke. Njegov gol odveo je utakmicu u produžetke gdje su Englezi dovršili preokret i osigurali prolazak u četvrtfinale gdje ih čeka ogled sa Švicarcima.

Osim prekrasnog pogotka, Bellingham je na naslovnice stigao i zbog proslave pogotka. Bellingham se okrenuo prema klupi Slovaka, poljubio dlan i usmjerio ga prema međunožju. Možda je netko sa slovačke klupe provocirao Bellinghama, možda je imao "opravdani" razlog ovakve gestikulacije, ali u svakom slučaju, onakva golčina "škaricama" bila je i više nego dovoljan odgovor.Bellingham se na društvenim mrežama pokušao opravdati kako je to bila "šala između prijatelja", ali rijetko tko je povjerovao u njegovo objašnjenje. Zbog svoje "geste", Bellingham bi mogao biti kažnjen jednom utakmicom neigranja.

Sličnu gestu napravio je Cristiano Ronaldo u dresu Juventusa prije nekoliko sezona. Portugalac tada nije dobio utakmicu suspenzije, već je kažnjen s 20 tisuća eura. Sve u svemu, Bellingham je nakon pogotka napravio glupost zbog koje bi sada mogao ispaštati on, ali i cijela momčad.

(sportskejutarnji.hr)

Učitaj još novosti