01. 07. 2024 - 12:29
KO ĆE BITI ZLATNA KOPČA EVROPE: Njemac u igri , ali prijete mu...
907
Shares
KO ĆE BITI ZLATNA KOPČA EVROPE: Njemac u igri , ali prijete mu sedmorica

KO ĆE BITI ZLATNA KOPČA EVROPE: Njemac u igri , ali prijete mu sedmorica

01. 07. 2024 - 12:29
0
Shares

Koliko se zahuhtala borba za titulu prvaka Evrope u samoj završnici, toliko se i vodi za najboljeg strelca šampionata u Njemačkoj. Trenutno se još uvek niko nije odvojio na samom vrhu.Po tri gola su dali Gruzin Žorž Mikautadze, Ivan Šranc iz Slovečke i Njemac Džamal Musijala, koji je jedini izborio mjesto u četvrtfinalu EURO.

Jasno, imaće veće šanse da nadmaši pomenute konkurente, ali daleko od toga da je biti usamljen u toj trci.Tik iza bisera Bajerna sa dva pogotka su engleski reprezentativci Džud Belingem i Hari Kejn, njegovi saigrači iz Elfa Niklas Filkrug i Kai Haverc, kao i Španac Fabijan Ruis, kao i Rumun Razvan Marin i Holanđanin Kodi Gakpo koji još nisu odigrali mečeve osmine finala.

Kako se sastaju baš Njemačka i Španija u petak onda bi neke stvari mogle da budu jasnije. Nema sumnje da su upravo te dve selekcije najviše pokazale do sada na Evropskom prvenstvu.

Međutim, niko neće smeti da otpiše ni Englesku jer ima znatno lakši put do finala sa sve probuđenim Kejnom i motorom ekipe Belingemom. Njih čeka Švajcarska...

Biće ovo zanimljiva borba do kraja, velika je stvar biti najbolji strelac Evropskog prvenstva.

(sportal.rs)

Učitaj još novosti