28. 06. 2024 - 21:53
HAOS NA VIMBLDONU ZBOG ĐOKOVIĆA: Englezi poludjeli za Novakom
907
Shares
HAOS NA VIMBLDONU ZBOG ĐOKOVIĆA: Englezi poludjeli za Novakom

HAOS NA VIMBLDONU ZBOG ĐOKOVIĆA: Englezi poludjeli za Novakom

28. 06. 2024 - 21:53
0
Shares

Novak Đoković je stigao na Vimbldon i odmah je glavna zvijezda! Srpski teniser je prvo trenirao sa Janikom Sinerom, zatim je odigrao egzibicioni meč sa Danilom Medvedevom i pobijedio ga, a nakon svega imao je vremena da se druži sa brojnim navijačima koji su jedva dočekali da se najbolji teniser ikada pojavi u Londonu. Zbog njegovih godina i spekulacija da bi ovo mogao da mu bude posljednji Vimbldon pogotovo su ga navijači opsjedali.

Nakon što su mu upravo neoprezni navijači na mastersu u Rimu napravili problem kada je dobio bocu za vodu u glavu mnogi drugi teniseri bi se klonili navijača, ali on je dugo, dugo sa velikim strpljenjem stajao, ćaskao sa navijačima i potpisivao im se na loptice, u sveske i na majice. 

Vikali su navijači "Volimo te Novače", a kada je čuo da ga zovu sa druge strane kompleksa da im potpiše suvenire samo je strpljovo rekao: "Sačekajte momenat". Pogledajte kako je Novak potpisivao suvenire navijačima u Londonu: Prvi rival Novaku na Vimbldonu će biti Vit Kopriva koji je stigao iz kvalifikacija, a u drugom kolu može da se sastane sa Špancem Alehandrom Moro Kanjasom iz Džejkobom Firnlijem iz Velike Britanije. U projektovanom trećem kolu mogući rivali su Tomas Martin Ečeveri ili Aleksej Popirin, a u četvrtom kolu može da igra sa Holgerom Runeom, Karenom Hačanovom, Tijago Sejbot Vilbom ili Kristoferom Jubenksom. 

(mondo.ba)

Učitaj još novosti