27. 06. 2024 - 20:47
NIKADA VIŠE NEMOJ DA VRIJEĐAŠ SRBE I MAKEDONCE! NE ČINI TO:...
907
Shares
NIKADA VIŠE NEMOJ DA VRIJEĐAŠ SRBE I MAKEDONCE! NE ČINI TO: Otac albanskog provokatora traži milost za sina!

NIKADA VIŠE NEMOJ DA VRIJEĐAŠ SRBE I MAKEDONCE! NE ČINI TO: Otac albanskog provokatora traži milost za sina!

27. 06. 2024 - 20:47
0
Shares

Mirlind Daku, fudbaler Albanije, stekao je popularnost na EURO 2024 u Njemačkoj, ne zbog svog fudbalskog umijeća, već rasističkih izliva mržnje.

Napadač Albanije Mirlind Daku kažnjen je od strane UEFA i izbačen sa Evropskog prvenstva, a po povratku u klub Rubin iz Kazanja čeka ga žestoka novčana sankcija.

Njegov otac Fehmi Daku tvrdi da se njegov sin kaje zbog toga, što je poslije utakmice između Albanije i Hrvatske (2:2) uzeo megafon i poveo horsko vrijeđanje Srbije i Sjeverne Makedonije, psujući i vrijeđajući obje nacije.

- Moj sin se već vratio kući. Mirlind je zdrav, ali se ne osjeća dobro zbog cijele situacije. Rekao sam mu da to više nikada ne radi. Odmaraće se nekoliko dana, a zatim odlazi u Rusiju - rekao je Fehmi Daku za ruski portal "Sport 24" i nastavio:

- Čuo sam da će Rubin kazniti Mirlinda zbog njegovih postupaka na Evropskom prvenstvu. Ta odluka kluba mora da se poštuje. Neće imati problema sa srpskim saigračima. Sve će biti mirno.

Da podsjetimo, prošle sezone Albanac Mirlind Daku svlačionicu Rubina iz Kazanja dijelio je sa Srbima Lazarom Ranđelovićem, Nikolom Čumićem, Urošem Drezgićem i Bogdanom Jočićom. Tu je i Igor Vujačić, reprezentativac Crne Gore koji ima i srpski pasoš. Klub je nedavno napustio Lazar Ranđelović koji se vratio u matični Olimpijakos.

Kurir sport/Sport 24

Učitaj još novosti