27. 06. 2024 - 09:24
NIŠTA OD ODLASKA U BAYERN: Turski nogometaš Hakan Calhanoglu...
907
Shares
NIŠTA OD ODLASKA U BAYERN: Turski nogometaš Hakan Calhanoglu ipak ostaje u Interu

NIŠTA OD ODLASKA U BAYERN: Turski nogometaš Hakan Calhanoglu ipak ostaje u Interu

27. 06. 2024 - 09:24
0
Shares

Calhanoglu je odlučio  oglasiti se nakon što su se pojavile glasine o njegovom navodnom transferu iz Intera u Bayern.

Calhanoglua su turski mediji povezivali s odlaskom u Bayern u transferu vrijednom 70 miliona eura, no od toga neće biti ništa iako se ovaj vezni nogometaš rodio i odrastao u Njemačkoj.

“U svjetlu nedavnih glasina koje kruže u medijima, želim iskoristiti ovu priliku da se direktno oglasim o ovoj situaciji. Dosad sam se suzdržavao komentara na špekulacije jer sam fokusiran na reprezentaciju Turske i ulogu kapitena, međutim, vjerujem da je vrijeme za jasnu poruku kako bi se spriječili nesporazumi.”

“Izuzetno sam sretan u Interu, imam zaista posebnu vezu s klubom i nevjerovatnim navijačima. Zajedno smo postigli značajne uspjehe i uzbuđen sam zbog mogućnosti osvajanja novih trofeja s Interom u budućnosti. Još jednom, sada sam potpuno fokusiran da usrećimo ljude u mojoj zemlji. Hvala na razumijevanju i podršci. Forza Inter, vaš Calha”, poručio je sjajni veznjak.

30-godišnji nogometaš je tako riješio sve dileme o svojoj budućnosti. On je stigao kao slobodan igrač iz Milana tokom ljeta 2021. godine te se pokazao kao pravo pojačanje.

Učitaj još novosti