26. 06. 2024 - 23:23
NISU IMALI SREĆE: Prije četiri dana slavili pobjedu i...
907
Shares
NISU IMALI SREĆE: Prije četiri dana slavili pobjedu i očekivali prolazak, danas ih je dočekao šok

NISU IMALI SREĆE: Prije četiri dana slavili pobjedu i očekivali prolazak, danas ih je dočekao šok

26. 06. 2024 - 23:23
0
Shares

Iako su nastavili sa stopostotnim učinkom neprolaženja skupina na velikim natjecanjima, te zbog toga zadržali titulu ‘najnesretnije reprezentacije svijeta‘, Škotska je sa zaključkom grupne faze dobila dostojne konkurente najvećih pehista ovog Eura.

Naime, Mađarska je pogotkom Kevina Csobotha u 100. minuti upravo protiv Škotske, činilo se tada, bila pred ovjerom ulaznice za plasman u nokaut fazu. Skupinu su završili kao treći s tri boda i gol razlikom 2:5. Preostalo im je čekati rasplet preostalih skupina, ponajviše skupine F, ali konačni scenarij im nije išao na ruku. Gruzija je šokirala Portugal, pobijedila ih s 2:0, izborila drugi krug i izbacila Mađarsku s prvenstva!Najgore u cijelom slučaju je što su igrači Mađarske proveli dodatna četiri dana u Njemačkoj, vjerujući da im je preostalo tek pričekati protiv koga će igrati u osmini finala. A dočekala ih je pljuska i to tamo gdje su najmanje očekivali.

Čekali su, doduše, dodatan dan i izabranici Zlatka Dalića, ali nas su na uranjeni povratak kući ekspresno poslali Englezi i Danci, neispunivši uvjete koji idu na ruku Hrvatskoj. Gledajući iz sadašnje perspektive, možda je za Vatrene i ‘bolje‘ da se nije dogodilo uvjerljivo slavlje Engleske i pobjeda Danske nad Srbijom, s obzirom da bi ih dočekao hladan tuš u režiji Gruzije...

(sportskejutarnji.hr)

Učitaj još novosti