26. 06. 2024 - 12:39
Pobuna u reprezentaciji: Ponajbolji igtač Srbije neće igrati...
907
Shares
Pobuna u reprezentaciji: Ponajbolji igtač Srbije neće igrati više za Orlove dok je Piksi tu!

Pobuna u reprezentaciji: Ponajbolji igtač Srbije neće igrati više za Orlove dok je Piksi tu!

26. 06. 2024 - 12:39
0
Shares

Fudbalska reprezentacija Srbije remijem sa Danskom okončala je učešće na Evropskom prvenstvu u fudbalu kao posljednjeplasirana ekipa u grupi C. Ponovo Orlovi nisu uspjeli da naprave iskorak, ali vrijedi napomenuti da im je ovo bilo makar prvo učešće nakon 24 godine pauze...

Nakon utakmice atmosfera u ekipi nije bila naš najbolja, Dragan Stojković Piksi je istakao da je njegov tim uradio sve što je bilo u njihovoj moći, baš kao i on, što je izazvalo lavinu reakcija.

Klupko je polako počeo da se odmotava nakon eliminacije pa je tako, kako saznaje Teleraf, već jedan fudbaler odlučio da se oprosti od Srbije dok se ne promijeni selektor! U pitanju je Predrag Rajković, vjerovatno i najbolji igrač ekipe na čitavom turniru.

Golman je poslije duela sa Danskom bio vidno utučen.

- Žal, definitivno žal, ovo je fenomenalna grupa momaka, skupili smo se, vredno smo radili, verovali smo u nas. Ja mislim da smo zaslužili da prođemo dalje, ali nije nam se dalo. Stvarno ostaje žal, ne znam šta da kažem, mislim da smo pokazali kako se bore Srbi, kako se gine za Srbiju. Ne znam - rekao je i dodao:

- Nemam ja od toga ništa, sve bih dao da sam primio pet golova, a da smo otišli dalje. Fudbal je takav, moramo se okrenuti dalje. Žao mi je navijača koji su došli da nas podrže i koji su nas gledali preko malih ekrana. Volite nas i dalje.

"Informer" prenosi da je pored golmana, istu odluku doneo i trojac Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić i Dušan Tadić.

Podsjetimo da je prije početka turnira Nemanja Radonjić odlučio da ne igra dok god je Dragan Stojković na klupi.

Učitaj još novosti