25. 06. 2024 - 18:36
Navijači Arsenala u nevjerici zbog dešavanja u klubu: Nikome...
907
Shares
Navijači Arsenala u nevjerici zbog dešavanja u klubu: Nikome nije jasno ko dobija ovakve ideje

Navijači Arsenala u nevjerici zbog dešavanja u klubu: Nikome nije jasno ko dobija ovakve ideje

25. 06. 2024 - 18:36
0
Shares

Kako stoje stvari nekoliko igrača napustiti će Arsenal ovog ljeta, a sve kao dio Artetinog plana o promjeni ekipe kako bi se ponovo upustio u borbu za titulu u Premiershipu i Ligi prvaka.

Ipak, Arsenal je ostavio u nevjerici svoje navijače nakon što su postavili cijenu za jednog od svojih igrača koji da skoro nikako nije ni igrao u posljednje vrijeme.

I prošle sezone Arsenal se borio za titulu u Premiershipu sa Manchester Cityjem, ali ponovo su Topnici ostali "kratkih rukava".

Uspjeli su u trci ostati do posljednjeg dana, ali na kraju su se igrači i navijači tima koji sa klupe predvodi Pep Guardiola radovali, dok su svi u Arsenalu bili tužni.Obzirom da se nova sezona bliži Arsenal želi da proda igrače na koje Arteta ne računa kako bi sakupili dodatni novac kojim mogu dovesti pojačanja.

Kako prenose engleski mediji jedan od igrača koji će napustiti Arsenal je Eddie Nketiah, ali svi su iznenađeni zbog cifre koju Topnici traže za njega.

"Arsenal procjenjuje Eddiea Nketiaha na 50 miliona funti i to je cijena koju će klub koji ga želi morati da plati", tvrdi Connor Humm novinar Football Insidera.Nakon što su ovo čuli navijači Arsenala nisu baš dobro prihvatili ove vijesti jer smatraju da ga "nikad neće prodati".

"O moj Bože, sretno sa tim", napisao je ironično jedan od navijača Arsenala.

Učitaj još novosti