23. 06. 2024 - 14:43
IZNENAĐUJUĆA PONUDA? Džeko se vratio u Istanbul i objavio...
907
Shares
IZNENAĐUJUĆA PONUDA? Džeko se vratio u Istanbul i objavio fotografiju iz klinike dok se špekuliše o transferu

IZNENAĐUJUĆA PONUDA? Džeko se vratio u Istanbul i objavio fotografiju iz klinike dok se špekuliše o transferu

23. 06. 2024 - 14:43
0
Shares

Nogometaši Fenerbahčea polako kreću s pripremama za novu sezonu, a na prvom okupljanju pojavio se i bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko.

Džeko je nakon duge sezone i reprezentativnih obaveza za početak ljeta, dobio nekoliko sedmica za odmor, a proveo ga je na našim prostorima uključujući i Sarajevo.

Ipak, pauzi je došao kraj, a Džeko je jutros sa svojim saigračima obavio rutinske zdravstvene preglede u klinici kojim se tradicionalno najavljuje početak sezone.

Tokom zdravstvene kontrole, koja je počela analizom krvi, igrači Fenerbahčea su pregledani na odjeljenjima ortopedije, interne medicine, oftalmologije, uho-grlo-nos, opće hirurgije i kardiologije. Završeno je testovima pluća i stresa.

Sve to se događa u vrijeme kada se špekuliše o mogućem transferu i odlasku našeg reprezentativca. Neko vrijeme se pisalo o interesu splitskog Hajduka, gdje ga želi dovesti nekadašnji saigrač Nikola Kalinić, koji je trenutno sportski direktor splitskog kluba.

Također, posljednjih dana turski mediji pišu o interesu Bešiktaša za dovođenje reprezentativca BiH, dok su uvijek aktuelne i ponude iz Saudijske Arabije. Ipak, čini se da od toga neće biti ništa.

Džeko je nakon pregleda u istanbulskoj klinici objavio fotografiju uz plavo i žuto srce, boje Fenerbahčea, te tako najvjerovatnije iskazao svoju vjernost ovom istanbulskom velikanu.

Učitaj još novosti