22. 06. 2024 - 11:13
LEGENDA ŽELJE O TRANSFERU DŽEKE: “Doći će ako bog da, blizu mu...
907
Shares
LEGENDA ŽELJE O TRANSFERU DŽEKE: “Doći će ako bog da, blizu mu je kuća, može i na plažu”

LEGENDA ŽELJE O TRANSFERU DŽEKE: “Doći će ako bog da, blizu mu je kuća, može i na plažu”

22. 06. 2024 - 11:13
0
Shares

Sportski direktor Nikola Kalinić Hajduka pokušava dovesti Edina Džeku u Hajduk. Ta je informacija poznata već desetak dana. Kalinić je kontaktirao centarfora BiH i pokušava ga nagovoriti na dolazak u splitski klub.

Na tu temu govorio je Bulend Biščević (49), veznjak iz Bosne i Hercegovine, koji je za Hajduk igrao 2005. godine. Biščević je legenda Željezničara s preko 300 nastupa za klub, a za reprezentaciju BiH je nastupio 19 puta. U Podcastu s Ligatom je rekao kako bi Džeki bilo lijepo u Splitu. Biščevićev odgovor brzo se počeo širiti društvenim mrežama."S ponosom sam nosio dres Hajduka. Ako Bog da da Džeko dođe u Hajduk. Ja bih volio da dođe. To bi bilo za njega još jedno iskustvo. Ti ljudi, to podneblje, i navijači… Sigurno bi voljeli da dođe, on bi bio fantastično primljen u Hajduku. A i blizu mu je kuća, more, može poslijepodne na plažu."

"Taj fanatizam, ta podrška, mislim da sigurno nigdje nema. Bio je u raznim zemljama. U Istanbulu nije slično, Split je jedan poseban grad. Kad igraš dobro i kad Hajduk ima dobre rezultate, to ti je kao hod po nebu. To bi mu bio još jedan biser u ogrlici klubova za koje je igrao."

Džeko je član Fenerbahčea od prošloga ljeta, s kojim ima ugovor do kraja juna 2025. godine. Prošle je sezone u 46 nastupa zabio 25 golova te deset puta asistirao kroz 3288 minuta igre.

(raport.ba)

Učitaj još novosti