22. 06. 2024 - 09:14
Predsjednik najpoznatije MMA promocije: Dana White najavio...
907
Shares
Predsjednik najpoznatije MMA promocije: Dana White najavio najveći spektakl u UFC historiji

Predsjednik najpoznatije MMA promocije: Dana White najavio najveći spektakl u UFC historiji

22. 06. 2024 - 09:14
0
Shares

“Ovo je moje ljubavno pismo Meksiku, meksičkom narodu i historiji borilačkih sportova u Meksiku”, izjavio je White u podcastu Club Shay Shay. “Bit će to u najvećoj areni ikad izgrađenoj, s trenutno najboljom tehnologijom na svijetu što se tiče arena.”, prenosi Fight Site.

White je otkrio da je već potrošio izvanrednu količinu novca na ovaj događaj, koji će biti historijski jer se ne planira vraćati u tu dvoranu.

“Već sam uložio 16 miliona dolara u ovo. Ovo se nikad više neće ponoviti. Neće se moći replicirati.Ko god dođe nakon mene u Sphere, nadrljao je. Bit će to najveći sportski događaj koji je iko ikada vidio“, dodao je White.

White već radi na stvaranju epske borilačke priredbe za UFC 306. U aprilu je organizirao nezaboravni, jubilarni UFC 300, ali obećava da će ovo nadmašiti taj i svaki drugi sportski događaj u historiji..

“Radimo na tome (UFC-u 306) i dotjerujemo ga svaki dan”, rekao je White. “Svi bi trebali željeti biti na toj priredbi. Svi su bili uzbuđeni zbog UFC-a 300, ali ova će priredba biti još bolja. Bit će to nešto što niko nikada prije nije vidio na događaju uživo.”

(bosna.info)

Učitaj još novosti