18. 06. 2024 - 07:59
Protiv Slovačke nastavio gdje je stao protiv Hrvatske:...
907
Shares
Protiv Slovačke nastavio gdje je stao protiv Hrvatske: Pogledajte suludu statistiku nesretnog Romelua Lukakua

Protiv Slovačke nastavio gdje je stao protiv Hrvatske: Pogledajte suludu statistiku nesretnog Romelua Lukakua

18. 06. 2024 - 07:59
0
Shares

Romelu Lukaku još je jednom prezentirao što je sve sposoban promašio unutar jedne nogometne utakmice.

Nogometaši Belgije šokirani su na početku Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Njih je rezultatom 1:0 savladala ekipu Slovačke i to u susretu gdje su Belgijanci promašili veliki broj prilika.

Prednjačio je Romelu Lukaku, koji je drugu utakmicu na velikom natjecanju za redom završio u prvom planu radi prilika koje nije iskoristio.

Nastavio niz koji je krenuo protiv Hrvatske
One koje je promašio prije 19 mjeseci protiv Hrvatske u Kataru koštale su njegovu reprezentaciju drugog kruga, dok ovdje zasad nije bilo ključno, no hoće li tako biti, saznat ćemo za desetak dana kad se grupna faza Eura završio.

Već u prvih šest minuta promašio je Lukaku dvije sjajne prilike, prvo kad je usamljen s peterca iz poluvoleja pucao točno u vratara Dubravku, a onda i kad je krenuo sam na slovačku jedinicu, ali si dao predug for.

Odmah nakon toga Slovačka je povela, a Lukaku je do odmora propustio još dvije izgledne prilike. Nastavio je slično u drugom dijelu, da bi onda napokon postigao dva pogotka.

Kad je napokon zabio, ukazao se VAR
No, oba su poništena nakon VAR provjere. Kod prvog je Lukaku bio u zaleđu, dok je kod drugog asistent Openda napravio prekršaj tako što je loptu primirio rukom. Velika šteta za Lukakua, jer taj pogodak zabio je vrlo efektno i lijepo,, piše N1.

Na kraju imamo situaciju gdje je Lukaku u dvije utakmica na velikom natecanju za redom promašio sedam velikih prilika, bez da se upisao u strijelce.

Nevjerojatno za čovjeka koji je u reprezentativnom dresu postigao 85 pogodaka u 115 nastupa, od čega je 14 zabio u kvalifikacijama za ovo prvenstvo. Osim toga, u klupskoj je karijeri postigao još 309 pogodak, gdje u prosjeku zabija svaku drugu utakmicu.

Imat će Romelu dvije prilike iskupiti se za to, prva je u subotu protiv Rumunjske, a Belgija pravo na kiks više nema.

Učitaj još novosti